Skadedyr på Pecan træer

August 28

Skadedyr på Pecan træer


Pecan træer formeres ved kommercielle avlere og havefolk til deres nødder. Selvom træet er forholdsvis let at dyrke, skal insekt bekæmpelsesmetoder anvendes til at afbøde angreb af visse former for skadedyr. Årlig skadedyrsbekæmpelse mindsker den indvirkning, som visse insekter har på nødder produktion og resultat i mere konsistente høst.

snudebiller

Pecan snudebiller angribe nødder sent på sæsonen og mindske pecan afgrøde. Voksne snudebiller overflade fra jorden i august til at forbruge pekannødder, som forårsager nødder til at falde på jorden og rådne. Derudover insekter infiltrere udvikle nøddekerner stadig på træer for at lægge æg. Som larverne udklækkes, de lever af kernen, indtil de i sidste ende breakout hele et hul skabt i skallen i det sene efterår eller tidlig vinter. Når befriet fra skallen, insekter søge tilflugt i jorden indtil næste sommer. Påfør et insekticid til pecan træer med en historie af billen angreb på den tidlige efterår gel fase, når umodne nøddekernernes indeholder en gel-lignende stof og har endnu til at hærde, og gentag programmet igen efter en 10-dages periode udløber.

Stink og Leaffooted Bugs

Flere typer af stank og leaffooted bugs angreb pecan træer i deres søgen efter føde. De drikker saft fra at udvikle pekannødder, som svækker møtrikkerne og gør dem uspiselige. Disse skadedyr ofte først angribe nærliggende afgrøder som sojabønner og bælgplanter, før overgangen til pecan træer. Minimering af tilstedeværelsen af ​​ukrudt med til at forhindre bugs fra Generer med pecan træer. Forkæl pecan træer med et insekticid, der indeholder cypermethrin, esfenvalerat eller carbaryl, bemærker Texas A & M University System, for at minimere risikoen for angreb.

spyt Bugs

Spyt bugs invaderer udvikle pekannødder og unge stængler på jagt efter føde. Viser sig som hvide klynger på lemmer og filialer, kan store populationer af disse sugende insekter næsten udslette en træets frugt. Ingen kendte effektiv metode til at fjerne spyt bugs eksisterer i øjeblikket, ifølge Texas A & M University System. visse insekticider, der anvendes til at slippe afgrøder af sugende insekter, ligesom solupak 75%, kan dog hjælpe med at styre spyt bugs uden at skade insekter fordelagtige til træet.

Red Importeret Fire Ants

Store bestande af røde importerede brand myrer forstyrre normale pleje og vedligeholdelse procedurer pecan træer ved tilstopning vandingssystemer, som forhindrer træer fra at få vand nok til at vokse og udvikle sig. Som et resultat, træer er ikke i stand til at producere en rigelig møtrik afgrøde. Påfør et insekticid, såsom chlorpyrifos, ved foden af ​​pecan træer at afskrække disse insekter fra overhaling frugtplantager.

Pecan Nut Casebearer

Pecan nødder casebearer er en væsentlig trussel mod Pecan træer, der dyrkes i USA, ifølge Texas A & M University. Snart efter nødder fuldføre bestøvning fase larver punkturhuller i nøddeskaller og skader de fleste, hvis ikke alle nødder i klyngen og dermed formindske produktionen. Modne insekter i sidste ende forlade skallen som grå-sort møl ca. 1/3 tommer i længden. Spray pecan træer med et insekticid, såsom carbaryl eller chlorpyrifos, i foråret - omkring det tidspunkt, hvor æggene klækkes og begynder at indtaste nøddeskaller - at styre angreb.


relaterede artikler