Sådan Plant Plum Blossom Trees

June 26

Sådan Plant Plum Blossom Trees


Blomstrende pålideligt hvert år i det tidlige forår, dekorative blommetræer (Prunus americana) producerer hvide, enkelt eller dobbelt blomster og rødlig-lilla blade. Deres beskedne størrelse gør dem ideelle modellen træer for mindre bymæssige yards. Blomme blomstre træer vokser som en busk, der danner kolonier eller krat, eller som et træ med en enkelt stilk. Selv om de sjældent producere en afgrøde af frugt, den lille, gule til røde blommer er spiselige og bruges til at lave gelé.

Instruktioner

1 Ryd spadestik og snavs med en skovl fra en plet, der modtager mindst seks timers sol om dagen. Sørg for tilstrækkelig plads til at rumme blommetræ på sit modne størrelse på 15 til 30 fod høj med en spredning på 10 til 20 fod, afhængigt af vækstbetingelser.

2 Grave et hul omkring 2 fod bred og 2 fod dyb. Bland jorden du har fjernet fra hullet med en 5-gallon spand af tørv mos. Tilsæt noget af blandingen tilbage i hullet for at skabe en forhøjning i midten. Tilsæt så jord til hullet så træet, når de plantes, vil vokse på samme niveau i forhold til jorden, som det var tidligere.

3 Placer rodklumpen af blommetræ i hullet, centrering det. Fan ud rødderne så de ikke filtret eller overfyldt i hullet.

4 Opfyldning hullet halvt fyldt med mos blanding jord-tørv, blidt opstrammende det ned med foden, som du går.

5 Fyld hullet med vand fra slangen og lad den dræne fuldstændigt. Gentage.

6 Opfyldning resten af hullet med mos blandingen jord-tørv.

7 Brug dine hænder til at skabe en højderyg af jord omkring omkredsen af plantehullet. Dette hjælper catch vand til rødderne af træet, i stedet for når det kører ud i den omgivende jord.

8 Sæt en langsomt løbende slange nær bunden af træet og vand det i 60 til 90 minutter.

9 stillet en 3- til 4-inch lag barkflis, såsom træflis, ituskårne bark eller små grus, i en cirkel omkring 18 til 24 inches i diameter omkring bunden af træet. Hold barkflis omkring 2 inches væk fra stammen, for at beskytte mod svampesygdomme.

10 Gød træet omkring seks uger efter plantning, hjælp alle formål granuleret gødning. Træk barkflis tilbage inden drysse gødningen på jorden. Skrab det ned i jorden med en have klo og erstatte barkflis. Påfør med en hastighed der anbefales af producenten gødningen, i et band, der begynder omkring 3 inches fra stammen af ​​træet, at lige uden for dryp linje af sin baldakin.


relaterede artikler