Hvad er en Nelson Pulserende Impact haveslange Lawn Sprinkler?

March 6

Hvad er en Nelson Pulserende Impact haveslange Lawn Sprinkler?


Fastholdelse af en sund plæne i varmen i sommeren kan være udfordrende, især for dem, der bor i et tørt område. Snarere end at bruge timer uden at holde en haveslange, kan du fjerne tørre græsplæner fra komfort i dit eget veranda ved at installere et Nelson sprinkleranlæg. Før du installerer et sprinklersystem, er det vigtigt at forstå det grundlæggende i græsplænen kunstvanding.

Nelson Sprinkleranlæg

Nelson kunstvanding udstyr er en stor mulighed for købet-kyndige boligejer. Den type sprinkler system, der er bedst for en græsplæne, afhænger af de individuelle behov gartneren samt egenskaber for plænen. For den gennemsnitlige græsplæne, en overjordisk sprinklersystem er bedst, fordi det er bærbar og billig. Der er mange top-rated sprinkleranlæg tilgængelige fra Nelson, som er perfekte til enhver have behov.

Impact Sprinkler Heads

En af de mest udbredte og pålidelige typer sprinklere er impact sprinklere, også kendt som pulserende sprinklere. Impact sprinklere har en type rotor hoved, der giver en mere ensartet vanding end andre sprinklere, især fordi det efterligner naturlige regn mønstre. Disse sprinkler hoveder er justerbar og kan dække store områder eller små områder, selv med lavt vandtryk. Impact hoveder er også foretrukket af gartnere, fordi de er vindafvisende og mindre tilbøjelige til at tilstoppe end andre typer.

Sprinkler Egenskaber

Nelsons over jorden sprinkler baser kan tilpasses til at opfylde de individuelle behov hos en have. De er designet til at knytte til en almindelig haveslange, og kan monteres i ethvert område, der har behov for kunstvanding med enkle haven pigge, herunder hele haver og svære at nå områder. De tider har justerbare dyser, oscillerende hoveder eller en tilpasset timer. Oprettelse af en brugerdefineret overbrusning-system med Nelson produkter er så let som at vælge en sprinkler hoved og en base og tilslutte den til en haveslange.

Tilpasset Garden Needs

Nelson græsplæne udstyr er designet til at imødekomme enhver form for haven behov. Større græsplæner kan kræve en enkelt spike eller stativ base, fordi de giver stor stabilitet til kraftfulde effekt sprays og tillader spray til at nå et større område. Græsplæner og haver med en usædvanlig form kan drage fordel af at rejse sprinkleranlæg. Som med de andre baser, kan rejser baser tillægger en indvirkning sprinkler hoved, hvor det derefter "går" på langs af en slange ved hjælp lille metal traktor hjul. Let overbrusning i og omkring områder, der er svære at nå, kan ikke kræve en indvirkning sprinkler, men ville gavne i stedet fra en overbrusning slange. Disse slanger ser ligesom almindelige havearbejde slanger, men de har små huller over at "drop" vand på den omkringliggende planter.


relaterede artikler