Fejlfinding en Husqvarna Mower

December 2

Fejlfinding en Husqvarna Mower


Husqvarna slåmaskine kan lide af en række fælles problemer, der plager motor monteret plæneklippere. Lav benzin niveauer, blandet olie og gas, en defekt magnetisk spole og en luftspalte forkert fast kunne alle være skyldige bag Husqvarnas klipperens kørende problemer. Heldigvis kan du rette din Husqvarna plæneklipper uden brug af specialværktøj og selv hvis du ikke har nogen erfaring med plæneklipper fejlfinding og reparation.

Instruktioner

1 Kontroller gas niveauer af din Husqvarna plæneklipperen, hvis den ikke starter.

2 Kontroller, at du ikke har indsat benzin i olien fyldstof. Hvis du har forsøgt at køre plæneklipperen vil det har allerede gjort en oplagt rod. Du kan løse dette problem ved blot at dræne blandingen benzin og olie og starte forfra med ren olie. Kør ikke Husqvarna plæneklipperen igen, indtil de ulovlige væsken er fuldt drænet.

3 Drej plæneklipperen ud og lad det køle ned, hvis det ikke vil køre og gas niveauer er passende. Åbn plastlåg over motoren.

4 Træk stikket ledninger, der forbinder til tændrør.

5 Find Husqvarna plæneklipperens magnetisk spole. Denne spole kan findes ved at følge ledningen fra de løsrevne plug ledninger på bagsiden af ​​plæneklipperens motor forsamlingsfriheden. Der er en tynd jordledning, der ligger ved siden af ​​denne spole. Træk tråden fra dette stik.

6 Tilslut en af de plug ledninger i et tændrør og udnytte isolerede tænger til at fastsætte tændrøret mod Husqvarna plæneklipperens motorblokken.

7 Prøv at starte plæneklipperen, mens du ser for gnister, der kommer ud af området omkring den vedhæftede tændrøret. Hvis gnisterne er gule, vil du nødt til at sende Husqvarna plæneklipperen til producenten for at få dens magnetiske spole helt erstattet.

8 Kontrollér Husqvarna plæneklipperens luftgab hvis plæneklipperen producerede ingen gnister overhovedet. Denne kløft findes mellem svinghjulet i det bageste af motoren område og magnetspolen. Denne forskel skal være behørigt smal. Mål det at sikre, at det er mellem 0,010 og 0,015 inches, eller sikre, at det ikke er tykkere end et spillekort eller visitkort. Løsn spole med en skruenøgle, hvis afstanden er større end dette, derefter anvende et let tryk for at lukke hullet i overensstemmelse hermed.

9 Forsøg at køre Husqvarna plæneklipperen igen. Blå gnister skal vises. Plæneklipperen vil nu køre ordentligt.


relaterede artikler