Sådan dekorere med tørret græs

December 8

Sådan dekorere med tørret græs


Udsmykning med tørret græs er en af ​​de mange måder at personliggøre din bolig. Brug tørret græs til attraktive ordninger har en fordel i forhold bruge friske blomsterdekorationer i at det tørrede græs holder længere. Derudover kan du bruge vilde græsser eller vokse tamme sorter i gården, så tør dem selv for individualiserede dekorationer. Tørret græs arrangementer kan vises i en række måder, hvilket giver dig endnu mere råderum i dit hjem indretning.

Instruktioner

1 Brug naturlig farve eller farvet græs. Du kan købe farvede tørret græs på håndværk centre og planteskoler. Men du kan også købe blomster spraymaling, der er designet til brug på tørrede græsser. Spray græsset udendørs og lad det tørre, før at arrangere eller bundling det til visning.

2 Tør dine egne ornamentale eller vilde græsser. Skær dem når som helst i hele vækstsæsonen og bundte dem løst. Hæng bundter indendørs, såsom i en kælder eller garage, indtil de tørre helt. Spray enkelte stilke af plumed græsser med billig hårspray for at holde dem fra at kaste.

3 Bundle en håndfuld tørret græs sammen og binde det nær slutningen af stilkene med farverige bånd. Hænge bundtet opad på en væg med en thumbtack gennem enden af ​​båndet. Lave et design på væggen med flere bundter.

4 Display tørret græs i en beholder arrangement. Vælg en container eller containere, der matcher indretningen af ​​det område, hvor du vil vise den tørret græs. Vaser bør være temmelig tunge og uigennemsigtig. Ud over en vase, kan du bruge næsten enhver beholder, såsom en kurv, et strygejern kedel eller en keramisk kande. Drivtømmer med huller gør også en god beholder.

5 Skær et stykke af blomsterhandler skum til at passe i bunden af beholderen. Hvis tørret græs arrangementet vil være meget høj eller top-tung, sted rocks eller sand i bunden, før du lægger i blomsterhandler skum. Indsæt bunden af ​​tørret græs stilke én efter én ind i skummet. Skummet giver dig mulighed for at placere hver stængel i enhver vinkel, du ønsker, så du kan foretage en fyldigere skærm. Trim enderne off tørret græs stængler, der vil være omkring kanterne af arrangementet, så de udfylde omkring siderne.


relaterede artikler