Hvordan at reparere en Steel Door Frame

May 31

Stål dørkarme anvendes typisk i kommercielle opbygning af programmer. Disse rammer giver en højere grad af styrke og holdbarhed end en traditionel træramme, og vil holde op bedre mod høje trafikniveau. Over tid kan stålrammer lide æstetiske skader i form af rust, ridser eller buler. De kan også blive beskadiget på andre måder, som kan påvirke funktionen og driften af ​​døren og rammen. Mange af disse problemer er nemme at reparere, og vil forbedre driften og udseendet af en ståldør ramme.

Instruktioner

Reparation ridser og buler

1 Fjern alt maling og rust fra det beskadigede område. Brug en boremaskine med en wire hjul tilknytning til fjerne rust, maling og primer. Du kan ønske at bruge sandpapir til at fjerne disse elementer fra et større område, som brugen af ​​en wire hjul til denne opgave kan være ganske tidskrævende.

2 Rengør rammen ved hjælp mineralsk terpentin anvendes med en klud. Tør alle slibning støv og snavs væk, så tørre overfladen med en ren, tør klud.

3 Bland en auto-krop fyldstof såsom Bondo efter anvisningerne på pakken. Brug dette materiale til at fylde ridset eller bulet område. Påfør fyldstof med en spartel, ved hjælp tynde lag for at hjælpe materialet klæbe til rammen.

4 Lad fyldmateriale tørre helt, så sand patched område, indtil den er glat og jævn med resten af rammen.

5 Rengør væk alle slibestøv, derefter prime og male det reparerede sektion. Hvis du har problemer med at få dette område til at matche resten af ​​rammen, kan du nødt til at male hele rammen. Brug malere tape til at beskytte dine vægge og dør, mens du udfører denne opgave.

Reparation Driftsproblemer

6 Weld eller re-svejsning rammer med ødelagte eller beskadigede hjørner. Mange rammer holdes sammen ved hjørnerne med to sæt klip. Disse klip er ofte beskadiget under opførelsen. Uden disse klip, kan rammen adskilt i hjørnerne, hvilket kan hæmme driften af ​​døren. Holde hver sektion af rammen stramt til den omgivende væg, derefter bruge en bærbar svejser at svejse hele hjørnet, herunder flade af rammen og undersiden af ​​header. Det er afgørende at bære passende personlige værnemidler, når du udfører svejsning aktiviteter.

7 Niveau rammen. Stålrammer ofte efterladt ude af niveau ved udgangen af ​​et byggeprojekt. Som vægge er opbygget omkring rammerne, og åg fjernes så materialer kan føres gennem åbningen, kan rammen ender skævt eller ujævnt. Prøve at indsætte anbringe træklodser under benene af hver jamb eller mellem sidestykkerne og vægskeletsystem at hjælpe lodde rammen. Hvis bunden af ​​rammen er blevet skubbet ind i åbningen, prøve at tvinge det tilbage mod den omgivende væg indramning anvendelse af en mini-mukkert.

8 Juster hardware. Mange problemer med rammer og døre kan fastsættes ved at justere hardware. Forsøge at stramme hængsler, der kan løsne op over tid, hvilket får døren til at synke. Brug et hængsel bindende værktøj (Hinge Doctor) at reparere bindende hængsler. Disse værktøjer glide over hængslerne, når døren er lukket. Døren er trukket åben lige forbi det punkt, hvor hængslerne binde. Værktøjet vil hjælpe til at stramme og re-justere hængslerne, så det ikke hængende eller binding. Det er ofte alt, der er nødvendig for at reparere en åbning, hvor døren og rammen er gnider eller rammer i stedet for fungerer efter hensigten.


relaterede artikler