Sådan Paint en mursten pejs med en used-look

June 19

Sådan Paint en mursten pejs med en used-look


En nødstedte mursten pejs har et rustikt udseende, der minder om gammeldags gårde og bjælkehytter. Sidder foran en brølende brand, føler du transporteres tilbage til en anden gang. Pejsen viser tydelige tegn på slid, herunder chips og dings på mursten og en ujævn finish på lakken. Maleri mursten kræver lidt mere arbejde end at male andre overflader, fordi mursten er porøst og absorberer mere maling. Når du bevæger dig forbi maleriet, har du en unik, bedrøvet pejs.

Instruktioner

1 Fjern sod fra pejsen med en blanding af trinatriumphosphat og varmt vand. Bland 1 kop TSP med 1 liter vand i en plastik spand. Skrub løsning på mursten med en neglebørste. Scrub ferskvand over pejsen, fjerne overskydende TSP.

2 Mal pejsen med et acryl primer, som reducerer mængden af maling nødvendig på mursten. Brug en malerrulle over mursten og følge dette med malerpenslen. Skub pensel langs mørtel, der dækker de områder med primeren.

3 Dæk primeren med et lag af akrylmaling. Efter malingen tørrer, let nød kanter og hjørner med groft sandpapir korn. Gnid sandpapir omkring de områder, gnide off nogle af maling og primer. Tør pejsen med en blød klud, fjerner enhver mursten rester.

4 Påfør et andet lag maling på pejsen. Distress det sidste lag maling med mere sandpapir og ståluld. Gnid papir eller uld over pejsen i en cirkulær bevægelse og en back-og-tilbage bevægelse, som tilføjer mere tekstur til smerteligt.

5 Rub paint stripper på mursten for at tilføje endnu mere sørgeligt af pejsen. Væsken æder gennem malingen, afslører de forskellige lag af maling og mursten. Så snart væsken afslører det udseende, du ønsker, ren off malingen stripper med en klud dyppet i vand.

TIPS

  • Sørg for, at du dækker enhver tæppe eller gulv omkring pejsen med en plast eller klud Tarp, der holder mursten støv og maling fra farvning gulvet.