Hvordan laver man en Orb Water Fountain

January 3

Vand springvand til brug i hjemmet er vokset i popularitet til dels takket være indflydelsen af ​​feng shui, den kinesiske kunst at tiltrække positiv Qi (energi). Springvand med sfæriske elementer som kugler er særligt ønsker på grund af deres æstetiske appel og nem vedligeholdelse. Orb springvand let findes i havecentre, håndværker butikker og nogle byggemarkeder, men du kan lave en selv og har en one-of-a-kind vand funktion i dit hjem eller haven.

Instruktioner

Instruktioner

1 Bor et hul i midten af din 16-tommer underkop. Hullet skal være stort nok til din vinylrøret at passere igennem. Brug sandpapir til at udjævne alle kanter underskålen. Gentag processen med din 25-tommer pot.

2 Seal alle sider af puljen med polyurethan. Dette er for at sikre, at ingen mellemrum efterlades mellem de to sfærer, når de sættes sammen.

3 Anbring boret underkop lige under 20-tommer gryde, vender det på hovedet. Fastgør dem med silikone caulk, og sørg for, at hullet i potten og underskålen er bragt i en lige linje.

4 Anbring 14-tommer gryde oven på omvendt underkop og brug silikone caulk at holde dem sammen.

5 Før vinyl rør gennem hullerne, og tilslut den ene ende til motoren pumpe.

6 Skjul alt udstyr så som din pumpe inde i 25-tommer gryde. Tilslut kredsløbet og fyldes med vand. Sørg for, at alle motoriske kredsløb er korrekt forbundet og tilsluttet.

7 Placer kuglen, eller rund dam flyde på 14-tommer gryde. Sæt stikket i og starte motoren.

TIPS

  • Du kan male keramik / terracotta krukker og underkopper en fast farve eller med motiver til at matche din indretning. Mal springvandet før fyldning med vand.

relaterede artikler