Sådan Clean en Furnace Motor

May 18

Sådan Clean en Furnace Motor


En ovn er den vigtigste del af dit varmeanlæg. Det giver varmen og ovnen motor, eller blæser, skubber denne varme gennem kanalen arbejde at varme dit hjem. Fastholdelse af en ovn synes skræmmende at mange husejere grund af den tilsyneladende systemets kompleksitet. Heldigvis er der et par ting, du kan gøre for at maksimere effektiviteten af ​​din ovn og samtidig holde det sikkert fra ild, der kan være forårsaget af støv oprustning inde i enheden. Rengøring af blæseren årligt og ændre filteret månedlige vil give denne effektivitet og sikkerhed.

Instruktioner

1 Find din breaker kasse og åben dør, der dækker panelet. Sluk på kontakten, feeds strøm til din ovn. Skru op din termostat så højt som det går og vente fem minutter for at være sikker er slukket for strømmen.

2 Brug en skruetrækker til at fjerne dækslet på forsiden af din ovn. Hold boltene fra panelet på et sikkert sted væk fra arbejdsområdet, så de ikke bliver tabt, før genmontering.

3 har en assistent holde en lommelygte, så den belyser indersiden af enheden. Kig efter den store cylindrisk genstand monteret inde til at finde blæsermotoren. Brug dine stikkontakter til at løsne boltene der holder blæseren på plads.

4 Har din assistent hjælpe dig bære vægten af blæsermotoren. Fjern de bolte, der holder blæseren og træk enheden fri af ovnen. Pas på ikke at trække de elektriske ledninger hooked til enheden, da dette kan forårsage brandfare når enheden genaktiveres.

5 Nå indersiden af åbningen i siden af blæseren. Skrubbe rist af blæseren med en tandbørste for at løsne snavs og støv. Brug din våde vac at fjerne alle de støv, skidt og snavs fra enheden.

6 Løft blæseren tilbage på plads. Sno boltene ind i rammen for at fastgøre blæseren i samme position det var monteret, da du fandt den. Lun boltene med din topnøglesæt.

7 Sæt dækslet på forsiden af ovnen. Tænd for afbryderen og lyt til ovnen til at starte. Justere termostaten til det ønskede niveau.

TIPS

  • Altid ændre filter på din ovn, når du renser blæseren for maksimal effektivitet.
  • Arbejdshandsker, sikkerhedsbriller og støvmaske er påkrævet ved arbejde med håndværktøj og når rengøring din ovn motor.
  • Furnace blæsermotorer er tunge. Altid har en assistent hjælper dig til at løfte enheden for at undgå skader.