Hvad er farerne ved Miracle Fruit?

January 21

Hvad er farerne ved Miracle Fruit?


Miracle frugt (mirakelfrugt) er også kendt som mirakuløse bær og søde bær. Selv om der er intens smag ændringer i munden efter indtagelse, er der ingen farer forbundet med frugt.

Miracle Fruit

Mirakel frugt vokser på et stedsegrønt busk eller et træ. Det er en lille lysende røde bær med en kødfuld pulp mellem 2 til 3 cm lang med en enkelt bitter frø indeni. De er svagt minder om en tranebær i smag

Virkning af Fruit

Når smagsløgene på tungen og indersiden af ​​munden er belagt med papirmasse af mirakel frugt, det skaber et intenst søde smag, som forbliver i ca. 30 til 60 minutter tillader en at spise selv citroner eller limefrugter uden wincing.

Årsag til reaktion

Tilstedeværelsen af ​​proteinet miraculin forårsager denne reaktion. Den miraculin binder sig til smagsløgene og inducerer sødme, hver gang den kommer i kontakt enhver syre.

Koste

Miracle frugt er dyrt og meget letfordærvelige. En enkelt bær koster omkring $ 2 og vil kun vare et par dage fra det tidspunkt, hvor plukket.

voksende betingelser

Miracle frugt kan lide meget fugtige forhold og veldrænet jord, når der dyrkes udendørs, da det er en indfødt af det tropiske klima. Det kan også dyrkes som en indendørs plante, hvis forsynet med skarpt lys.


relaterede artikler