Hvordan at reparere en Bosch Nexxt Premium Front Load Washer

June 17

Hvordan at reparere en Bosch Nexxt Premium Front Load Washer


Bosch Nexxt premium serie af front loading vaskemaskiner er en top af linjen tilbud som tilbyder et digitalt display, en række specielle vask cyklus indstillinger, og specielle funktioner som automatisk belastning justere, og en balance detektor. Hvis din Bosch Nexxt Premium foran belastning vaskemaskine giver dig problemer, kan processen med at lokalisere årsagen og fastsættelse problemet kræver en smule kendskab til maskinen, og nogle trial and error.

Instruktioner

1 Tjek dit hjem afbrydere eller sikringer, hvis din Bosch Nexxt vaskemaskinen ikke magten op på alle. Et tab af magt vil medføre alle systemer i din maskine til at ophøre med at fungere, at det digitale display slukkes og hoveddøren låses i lukket stilling. Hvis dine afbrydere har udløst, returnere den til "on" position. Hvis en sikring er sprunget, skal den udskiftes og teste skiven igen. Kontroller, at din vaskemaskine stikket er sat i en stikkontakt eller du risikerer de samme problemer.

2 Undersøg dine vandforsyning linjer, hvis vaskemaskinen ikke udfylde forberedelse til en vask. Hvis linjerne er beskadiget, foldet eller på anden måde blokeret, foretage de nødvendige reparationer og prøv skiven igen. Kontroller at vægmonterede vandforsyning afspærringsventiler bag din vaskemaskine er i positionen, så vandet kan flyde.

3 Undersøg dine vandforsyning linjer for en træsko, hvis afspærringsventiler er i positionen, og linjerne er uden obstruktion, men maskinen stadig ikke udfylde. Find de vandledninger øverst bagpanelet. Skrue hver linje fra maskinen manuelt. Brug dine tang til at fjerne trådnet filter fra vandforsyningen line-montering ventil i den bageste del af maskinen. Rens væk snavs eller snavs fra filtret med rindende vand, og derefter udskifte filtre og slanger. Test maskinen.

4 Undersøg både vandforsyningen, og afløbsrør, hvis din Bosch Nexxt vaskemaskinen er utæt vand. Et hul i afløbet linje eller en forkert installeret vandforsyning linje kan resultere i overløb på gulvet omkring din maskine. Hvis der er et hul i afløbet linje, fjerne og udskifte den. Hvis lækagen kommer fra vandforsyningsledningen, skru linje fra dens fastgørelsespunkt på bagsiden af ​​maskinen, og geninstallere i så trådene er firkantede. Kør maskinen og check for utætheder.

5 Brug mindre vaskemiddel per vask, hvis din digitale display viser "E: 04,". Og vask tromlen ikke fyldt med vand Denne advarsel indikerer en blokering forårsaget af for mange sæbeskum, der har fyldt vandpumpe og får det til at fejle . Drej cyklus omskifteren til den slukkede position, og vælg dræn for at rydde op blokeringen derefter.

TIPS

  • En række andre spørgsmål kan opstå under processen med normal brug såsom udvidede cykler, en låst hoveddør eller snavs i dit rene vasketøj. Hver er normalt i den daglige brug af en vaskemaskine, og kræver ikke reparation.
  • Kontakt Bosch kundeservice, hvis din maskine fortsat mislykkes, og årsagen er ikke synlige.
  • Forsøg aldrig vedligeholdelse eller reparationer på et elektrisk apparat, der er tilsluttet. Elektrisk strøm kan forårsage alvorlig skade eller død.

relaterede artikler