Vedligeholdelse af Desert Acacia Trees

June 4

Vedligeholdelse af Desert Acacia Trees


Willow akacie (Acacia salicina) er et stedsegrønt træ indfødte til ørkener i det vestlige Australien. Træet vokser til en højde på op til 40 fod, med en lignende spredning. Willow akacie er kendt for sin cremede hvide, duftende blomster, smalle grønne blade og tolerant over for ekstreme tørkeperioder. Træet kræver meget lidt vedligeholdelse for at trives.

Beliggenhed

Som et landskab træ, pil akacie er egnet til USDA zoner 9 til 11. Træet kan tåle temperaturer helt ned til 16 grader, forudsat varighed frosten er kort. Willow akacie kræver fuld sol for at trives. Takket være træets opretstående vane, fungerer det godt, når de indgår i smalle, trange byhaver. Træet kan også containere og placeres i en solrig placering på terrassen.

Jord

Willow akacie er ikke kræsne om jord, og vil tolerere de fleste jordtyper, så længe det er godt afdrypning. Træer, der dyrkes i tunge, dårligt drænende jord kan udvikle rådne. Gødskning er ikke nødvendig for dette træ. Vand sjældent og dybt for at bremse væksten og styrke træ, kun omkring 10 til 20 inches vand om året er nødvendig. Den hurtigt voksende træ er særligt modtagelige for lemmer brud når unge.

Beskæring

Beskæring kan være nødvendig, hvis træet er plantet i nærheden af ​​en gangbro, gade eller andet område, hvor dens hængende, lave grene kan komme i vejen. Beskær off lavere grene at gøre plads til clearance. Trim væk døde eller syge grene som helst tidspunkt af året til at fremme den generelle sundhed og ornamental appel. Unge træer generelt kræver staking, da de ofte har problemer vokser oprejst. Afsætning hjælper træet for at danne en stærk, jordet base.

Overvejelser

Willow akacie kræver lidt vedligeholdelse først er etableret, og er ikke særligt modtagelige for nogen større skadedyr. Træet kan formeres let ved frø, hvis den hårde skal af frøene løsnes med syre scarification, og træet reseeds ofte selv i gode kulturelle forhold. Willow akacie kan vandes så lidt som en eller to gange om måneden i løbet af sommeren, og hver anden måned om vinteren. Root rot patogener kan påvirke træer, der dyrkes i jord udsat for oversvømmelser.


relaterede artikler