Sådan Craft Roller Shades

June 10

Sådan Craft Roller Shades


Craft dine egne rullelejer nuancer med dekoratør stof, der koordinerer med værelse møbler. Rullegardiner lavet af stof arbejde på samme måde som den købte i butikker sort. Vælg en kvalitet stof i et medium-vægt for de bedste resultater med skyggen. Denne type af skygge fungerer godt i et badeværelse, køkken eller lille soveværelse vindue, hvor der er plads til at montere skyggen ind i forsænket vindue området. Tilføj en koordinerende Valance over vinduet for at udforme en billig, komplet vindue behandling.

Instruktioner

1 Mål skyggen længde fra placeringen af rullen skygge på toppen af vinduet til bunden. Øge målingens med 12 inches.

2 Køb en medium-vægt stof baseret på vinduet måling og bredde af valseenheden.

3 Påfør en flydende stivelse stof til stoffet for at gøre det stift før opskæring. Følg stivelsesmidler anvisningerne på flasken for et medium stivhed. Læg stivet stof flad indtil tør.

4 skære stoffet til målingerne, der passer valsen og vindue. Drej den nederste kant under 1-1 / 2 inches og sy med en ligesøm for at skabe et søm. Vend siderne under 1/8 tomme, og sy med en ligesøm for at skabe et søm. Stivelsen vil forhindre optrevling.

5 Tegn en blyant linie 1-inch fra toppen af skyggen stof. Påfør rullen tape tæt på den øverste kant. Stick stoffet til bagsiden af ​​den rullende enhed, ved hjælp af blyant linje at holde stoffet lige.

6 Roll 3 inches af skygge stof rundt om rullende enhed, og sørg stoffet falder bag enheden og ikke foran. Skru skygge beslag i væggen over vinduet og snap rullende enheden på plads.

TIPS

  • Brug dobbeltsidet klæbende tape til fastgørelse af stoffet til valseenheden hvis klæbemidlet ikke var inkluderet i kittet.

relaterede artikler