Sådan dekorere med fransk Decor

July 10

Sådan dekorere med fransk Decor


Fransk indretning er baseret på afslappet stil og følger ingen etablerede udsmykning regler. Det er en frisk blanding af funktion og elegance kombineret med rustikke elementer. Land-stil antikke møbler blandes komfortabelt med håndmalede accent stykker. Slidte linned puder kan placeres på en poleret chintz sofa. Emnerne for naturen og det franske landskab anvendes i en indbydende og hyggelig måde, med bønder, haner og solsikker emner for accent skulpturer og trykte stoffer.

Instruktioner

1 Mal dine vægge med en blå, rød eller guld faux finish til at ligne malet fransk stuk. Der er kommercielle kits til rådighed til at hjælpe dig lægge to eller tre nuancer i en farve familie til at skabe dybde og tekstur.

2 Hand male et større stykke af møbler, såsom en garderobe, med blomster på en elfenben baggrund at være omdrejningspunktet i rummet. Hvis du ikke er sikker at bruge en kunstners pensel, stencil design i stedet. Solsikker og gammeldags roser er foretrukne emner på fransk indretning.

3 Køb franske provins, chintz eller toile stoffer til dine gardiner, dækkeservietter, dyner og puder. Farverne er intense blues, terrakotta røde og guld, med mønstre trykt med små geometriske former eller landskabet scener. Disse stoffer kan findes i detail stof butikker og quiltning butikker.

4 Installer hårdttræ eller keramiske fliser etager. Den hårdttræ bør have en mørkere finish og den keramiske fliser skal se rustik med en mat finish. Accent etager med farvestrålende område tæpper.

5 Saml accenter af pil kurve, keramiske haner, dekorative wire fugl bure og crocks fyldt med blomster at placere på borde og skranker. Arranger elementerne i små grupper, så de ikke ser rodet.

6 Hang en smedejern eller olie gnides bronze lysekrone i din spisestue. Designet skal have enkle linjer og bør din fryser hardware matche.


relaterede artikler