Sådan Konverter en stald til en Doghouse

August 24

Sådan Konverter en stald til en Doghouse


Med et par opdateringer, kan en ubrugt skur gøre en rummelig hundehus, især for større kæledyr. Typisk, hund huse er dimensioneret lige stor nok for hunden at stå, ligge og vende rundt i - lille nok til, at hundens kropsvarme holder rummet varmt. Men de fleste skure er betydeligt større. Konfektion til dette problem vil udgøre hovedparten af ​​din remodeling arbejde. Den ekstra plads giver mulighed for opbevaring af hundemad og forsyninger. Placer skuret i et skyggefuldt område af din værftet for de bedste resultater, og tjekke din lokale love vedrørende ilægningsudbygningerne at sikre strukturen er i overensstemmelse.

Hæv Shed

At tillade skuret til at sidde direkte på jorden vil øge fugt i eftermonteret hund hus året rundt, hvilket gør det vanskeligt for din hund at holde varmen om vinteren. Byg en hævet base for skuret, mindst 4 inches høj, og fastgør skuret til basen. Oprettelse af en base af brandhærgede blokke er også en mulighed. Afhængig af højden af ​​skuret og størrelsen af ​​din hund, kan det være nødvendigt at konstruere en rampe, så han eller hun kan mageligt gå ind og ud.

Climate Control

Grundlæggende isolering er afgørende for din hunds komfort og sundhed. Med et brændeskur, sikker tæppe glasfiber isolering mellem stutterier, og skru halv-tomme krydsfiner over det. Isoler en plastik eller metal skur med reflekterende dobbelt-folie isolering, hæftning det til væggene og dækker sømmene med gaffatape. Hvis dit område er udsat for koldt vejr, overveje ledningsføring og installation af en opvarmning pære inde i skuret. Installer udluftninger i taget for at holde rummet køligt om sommeren, louvering dem for at forhindre regn i at komme ind.

Hund-venligt indgange

Skure har folk-venlige døre, der giver dig mulighed for at komme ind og ud af den nye hund hus til at rense sengetøj og tjekke for farer, men de fleste hunde ikke på at åbne en dør på egen hånd. En hurtig løsning til et skur indebærer forlader dørene åbne, når hunden bruger hund hus og hænge en presenning eller Jute over indgangen. Dette forhindrer vind og regn fra at gøre sin vej ind i skuret, mens giver nem adgang til dit kæledyr. Hvis du ønsker, kan du installere en hund dør på bagsiden ende af skuret og holde de primære døre lukket.

Aptering Indenrigsministeriet

Når du er færdig opdatere skuret, så det fungerer som en hund hus, sikre, at indersiden er behageligt for dit kæledyr. Fyld gulvet med træflis eller hø at holde området rent og tørt, og placere gamle tæpper, lagner, puder eller hund senge over strøelse. Alternativt, en bunke af gamle tæpper og en hund seng erstatte behovet for træflis eller hø. Udnyt det øverste område af skur til opbevaring; installere reoler tæt på taget, der sikrer, at det er højt nok, så din hund ikke kan nå det. Store mad, legetøj og ekstra tæpper her, holde alt i plast spande.

Styrkelse af Udvendig

Hvis skuret ikke er beliggende i en indhegnet gård, tilføje en hund løbe til skuret, placere den så den er åben til døren hunden bruger. Dette giver dit kæledyr til at aflaste sig selv efter behov og slappe af i frisk luft, når det er for varmt til at bo i skuret. Når din eneste mulighed er at placere skuret i et udækket område, installere en ekstra lang sigt og dækker halvdelen af ​​det med en presenning eller lignende belægning til at give skygge. Kørslen skal være sikkert fastgjort til skuret, så din hund ikke kan glide ud. Opsætning af en platform for mad og vand skåle nær indgangen; mens du kan sætte disse indeni, kan hunden være mere tilbøjelige til at tippe dem over, breder vand over frisk strøelse.


relaterede artikler