Hvordan at udjævne en Oil Stain på Soft Wood

November 6

"Blødt træ" henviser generelt til træ høstet fra nåletræer - herunder gran, gul fyr, hvid fyr og douglasgran. Træet anvendes til en lang række produkter, fra ilægningsudbygningerne til gulvbelægning. Hvis du har olie-farvet dit blødt træ produkt, og det lider af en plettet, ujævn færdige udseende, ikke fjerne den eksisterende pletten og starte fra bunden. I stedet selv ud olien plet på blødt træ - uden brug af dyre værktøj eller professionel assistance.

Instruktioner

1 Fjern alt løst snavs, støv eller snavs fra blødt træ med en tør klud eller håndholdt kost. Fugt en klud med træ deglosser, som er tilgængelig på hardware og hjem forbedring butikker. Arbejde deglosser i det eksisterende olie pletten for at fjerne glans, som forhindrer den nye plet fra effektivt klæber til træet.

2 Lad blødt træ tørre i mindst tre til fire timer, eller i henhold til pakke retninger, før let slibning stykke med 120 sandpapir korn. Arbejde sandpapir over brik til ru op overfladen, som giver den nye olie pletten til at klæbe mere effektivt.

3 Tør den resulterende sand støv med en blød eller tack klud. Slip på et par gummihandsker og en støvmaske, før du fortsætter.

4 Rør dåse gel-baserede olie bejdse før dæmpe en svamp børste med produktet. Arbejde i 4- til 5-tommer sektioner, dække træet med oliebaserede pletten med selv, back-og-tilbage bevægelser. Lad det første afsnit til at sidde i 10 til 15 sekunder, før tørrer væk overskydende produkt med en ren klud.

5 Fortsæt med at anvende den oliebaserede bejdse til det bløde træ i små sektioner, indtil det er helt dækket. Lad olien-baseret produkt til tørre i mindst otte timer, eller ifølge pakke retninger, før behandlingen af ​​stykket. Hvis du er ude efter en dybere farve, anvende et andet lag af pletten på samme måde som den første.

6 Lad det sidste lag af pletten til tørre i mindst otte timer, før at anvende en vandbaseret fugemasse med en skum pensel. Dæk stykke med fugemasse hjælp selv, back-og-tilbage bevægelser og lad det sætte i mindst otte timer, eller natten over, før du bruger det bløde træ stykket.

TIPS

  • Arbejde i et godt ventileret område, helst udendørs, mens anvendelse af gel bejdse til det bløde træ stykke.
  • Sand mellem lag af gel oliebaseret pletten, med fint sandpapir korn, for at fjerne eventuelle drypper eller ufuldkommenheder.