Sådan køber Hunter Douglas Blinds

June 25

Hunter Douglas er en førende producent af persienner, nuancer og andre vindue behandlinger. Dens samling af blinds er enorm og er altid under forandring, så vælger og købe de rigtige blinds kan være en indviklet proces. Det er vigtigt at gøre lidt hjemmearbejde, før du begynder shopping, samt at shoppe lidt rundt, før du foretager en endelig beslutning om køb. Dette vil øge odds du vil blive tilfreds med din beslutning, og at du vil spare penge i processen.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og gå til den officielle Hunter Douglas hjemmeside. Du kan finde et link til webstedet i afsnittet Ressourcer nedenfor. Mens på sitet, udforske afsnittet "Starter Guide" for at få en bedre idé af den vifte af blinds Hunter Douglas tilbyder. Du vil også finde nyttige indhold på ting, du bør overveje, før du begynder shopping. Efter at have udforsket dette afsnit, kan du også ønsker at se sig omkring i afsnittet "Vores produkter". Du vil komme til at få vist alle de blinds stilarter, som du kan være beskæftiger sig med i senere trin.

2 Rul musemarkøren over knappen "Sådan køber" på hovedsiden af Hunter Douglas webstedet. Et vindue vil udvide med et felt for dig at indtaste din 5-cifret postnummer. Indtast din postnummer og tryk på "Enter".

3 Rul ned mod bunden af den side, du omdirigeret til og se listen over Hunter Douglas forhandlere i dit område. Udskriv siden eller skrive ned adresserne på nogle af de mest bekvemt placeret forhandlere.

4 Besøg en eller flere af de Hunter Douglas forhandlere i dit område. Ved at handle i en mursten og mørtel butik, kan du faktisk se og røre produkterne, hvilket er medvirkende til at sikre, at du i sidste ende vil være tilfreds med dit køb. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at spørge en sælger. Hvis du finder den perfekte blinds til den rigtige pris, kan du gå videre og købe dem i butikken. Hvis du hellere vil holde udkig efter en bedre pris på blinds, du ser i butikken, nedskrive model navne og numre på de blinds du bedst og lade lide.

5 Gennemse internettet til online forhandlere, der sælger blinds og vinduet behandlinger, som mange af dem vil bære Hunter Douglas blinds. I afsnittet Ressourcer nedenfor kan du finde links til to tredjeparts websteder, der sælger Hunter Douglas blinds på discount priser. Hvis du foretage en søgning på nettet efter "Hunter Douglas blinds" ved hjælp af enhver søgemaskine, de første mange sider af resultaterne vil sandsynligvis blive domineret af andre online Hunter Douglas forhandlere. Når du tjekker disse websteder, kigge efter de specifikke modeller du er interesseret i at se, hvordan priserne sammenlignes med dem på din lokale butik.

6 Kig efter Hunter Douglas blinds bruger en online shopping nyhedslæser. Et indkøbscenter nyhedslæser er et site, hvor du kan foretage en enkelt søgning efter et produkt og modtage resultater fra flere sælgere. Dette hjælper med at maksimere dine resultater og gør prissammenligninger lettere. Populære shopping nyhedslæsere omfatter Amazon og Shopzilla. Du kan endda søge efter Hunter Douglas blinds på søgemaskinerne Google og Bing, og klik på linket "Shopping" øverst på siden for at bruge deres shopping nyhedslæsere. I afsnittet Ressourcer nedenfor, finder du et link til Hunter Douglas blinds til salg på Amazon.

7 Søg efter din Hunter Douglas blinds på eBay inden du foretager din endelige beslutning. Fordi eBay er en auktion websted og ikke en butik, sin beholdning er ikke så stabil, og du bør ikke have så stor en forventning om, at du finder præcis det, du leder efter. Men hvis du har tid til dette trin, er det værd at tjekke eBay grund af potentialet for besparelser. Hvis du finder den nøjagtige blinds, du leder efter, kan du være i stand til at købe dem til en lav pris ved hjælp af "Køb nu" valgmulighed. Du kan også være i stand til at byde på dem og vinde dem til en lavere pris, end du ville betale andre steder.

8 sammenligne og vurdere alle dine muligheder: at købe fra din lokale butik, køber fra en online sælger eller bud på en online-auktion. Sørg for at tage eventuelle forsendelsesomkostninger i betragtning, når man sammenligner priserne, og glem ikke at faktor i overvejelser som bekvemmelighed eller muligheden for professionel installation, når de køber lokalt. Efter en tankevækkende sammenligning, vælge, hvor du ønsker at købe blinds og gøre dit køb.


relaterede artikler