Sådan Wire en Circuit for en Pool Pumpe

September 29Ledningsføring et kredsløb til en pulje pumpe kræver en forståelse af 220 spænding, da de fleste pool pumper drives af 220-volt elektriske motorer. Elektriske kredsløb, til 220 volt er koblet anderledes end de mere almindelige 120 volt kredsløb. En varmetråd og en neutral ledning anvendes i 120-volt kredsløb, mens to varmetråde er nødvendige for en 220-volt kredsløb uden nulleder. Installer en afbryder eller undertavle nær pumpen motor, hvis det skal være slukket hurtigt i en nødsituation.

Instruktioner

1 Læs typeskiltet på pumpen og sikre, at en 220-volt kredsløb er påkrævet.

2 Monter en undertavle boks på ydervæg af huset inden for et par fødder, hvor pumpen skal installeres. Panelet boksen kan være lille, da der kun er brug én 220-volt breaker.

3 Kør 12-2 ikke-metalliske beklædt kabel med en jordledning mellem hovedfeltet og sub-panelet. Kablet skal køres gennem huset loftet eller under jorden. Wire på ydersiden af ​​huset skal placeres i 1/2-inch rør forbundet til panelet kasser med box-stik og fastgøres til væggen med conduit stropper.

4 Fjern den indvendige forsiderne af de to panel boksere. På hovedpanelet, vedhæfte den sorte ledning i kablet til en af ​​terminalerne på en 220-volt afbryder og den hvide ledning til den anden terminal. Slut jordledningen til jorden terminal i panelet boksen. Slå afbryderen fra og installere den i panelet boksen.

5 Tilslut den anden ende af kablet til underpanelet boksen ved at knytte den sorte ledning til en varm terminal og den hvide ledning til den anden terminal. Slut jordledningen til jorden terminal.

6 Kør 12-2 metallisk kappe med jordledning fra sub-panel boksen til pumpen. Fastgør kablet med kabel boks stik til sub-panel og pumpens ledninger kassen.

7 Sæt den sorte ledning i den metalliske kabel til en af terminalerne på en 220-volt afbryder og den hvide ledning til den anden terminal i sub-panel kassen. Slut jordledningen til jorden terminal. Slå afbryderen fra og installere den i panelet boksen. Tilslut den anden ende af kablet til terminalerne i pumpens ledninger kassen.

8 Sæt inde dæksler på eltavler og ledninger låg på pumpen. Tænd begge breakers.

TIPS

  • Sørg for, at el er slukket, når du håndterer nøgne wire. Bliv fortrolig med nationale og lokale ledninger koder, før du begynder jobbet.

relaterede artikler