Sådan Sammenlign Juicer

June 12

En saftpresser er en maskine, som trækker væskerne fra frugt, grøntsager og græsser. Som producerer er kogt, det gradvist mister nogle af de enzymer, der gør det fordelagtig for den menneskelige krop. Juicere hjælpe bypass dette problem ved at tillade dig at saft og drik de vitaminer, der var til stede i fødevarer, uden at skulle spise de fødevarer, selv (Se Referencer 1). Foods kan også kombineres til at gøre speciale juice, og dermed ændre smagen af ​​eventuelle frugter eller grøntsager, som du finder ubehagelige, men kender din krop behov.

Instruktioner

1 overveje, hvilken type fødevarer, som du planlægger at konvertere til saft. Ikke alle saftpressere er designet til at behandle alle typer fødevarer. Nogle saftpressere er lavet strengt for frugtsaft eller græsser, mens endnu andre kan behandle næsten ethvert stof til saft (se Referencer 2). Kontroller saftpressere du sammenligner at se, hvilke typer af fødevarer er kompatible med hver maskine.

2 Kontroller priser for saftpressere tilgængelige i dit område. Sammenligne disse priser til forhandlere tilbyder de samme saftpressere online. Sommetider kan du finde den perfekte maskine til meget mindre moeny end du ville have betalt i butikken. Husk at faktor i forsendelsesomkostninger når de handler online.

3 Spørg en butik medarbejder til at tilslutte de saftpressere og tillade dig at slå dem til. Dette vil lade dig høre hvor højt hver saftpresser er, når behandler. Et stort juicer kan forhindre dig i at kunne gøre saft sent om aftenen eller tidligt om morgenen, når andre familiemedlemmer sover.

4 Sammenlign størrelsen og vægten af hvert juicer du overveje at købe. En stor, voluminøse saftpresser kan være vanskeligere at opbevare. En særdeles tung juicer kan være besværligt at bevæge sig rundt og bruge.

5 Undersøg dele og tilbehør, der kommer med hver juicer og sørg for at forstå, hvordan disse dele og tilbehør, der skal renses. En saftpresser med en masse af vedhæftede filer kan lyde som en god idé, men hvis en anden saftpresser kan gøre det samme job uden vedhæftede filer, er resultatet mindre oprydning bagefter.

6 Vurdere garantier tilbydes på forskellige sorter af saftpressere. Fordi saftpressere kan koste op til $ 600, det er i din bedste interesse at have en god garanti, hvis noget går galt med maskinen (se Referencer 2). Jo længere garanti på en saftpresser, jo sikrere købet.


relaterede artikler