Sådan Hang Roller Shades

January 19

Sådan Hang Roller Shades


Roller nuancer er en alsidig vindue behandling, der passer til ethvert rum i huset. Fra formelle stue og spisestue værelser til børneværelser, rullelejer nuancer er en pålidelig, klassisk løsning. Roller nuancer er tilgængelige i så mange egenskaber, materialer, farver og stilarter, at de let kan supplere din eksisterende indretning. Rulle nuancer kan simpelthen give lidt mere privatliv, eller de kan anvendes til helt at blokere ud sollys. De kan monteres inde i vinduesrammen eller uden for vinduesrammen. Uanset hvad, rullelejer nuancer er nemme at hænge.

Instruktioner

1 Hold rullen skygge op til vinduet, enten inde i vindueskarmen eller udenfor, da omstændighederne, og tjek rullen skygge for den korrekte pasform. Rul det for at sikre det er længe nok. En indvendig-mount valse nuance, der passer korrekt vil blive skåret til inden for 1/4 tomme af bredden af ​​indersiden måling vinduet. Roller nuancer er skåret til at passe ind i vinduesrammen helt stramt; uden montering er meget mere tilgivende.

2 Fastgør monteringsbeslag til indersiden eller ydersiden af vinduesrammen, afhængigt af hvordan du har planlagt projektet. Monteringsbeslag leveres almindeligvis med skruer, men konsollerne kan også monteres med søm. Brug en boremaskine eller en skruetrækker chauffør skruerne, eller en hammer til at drive søm i vinduesrammen. For inde montage, placere monteringsbeslagene samme afstand fra toppen af ​​vinduesrammen og den forreste kant af vinduesrammen. For uden montering, placere dem hvor du foretrækker, bare sørg for at de er justeret og løftestang med hinanden.

3 Sæt stangen ende af rullen skygge i den runde-hul monteringsbeslag. Denne ende af rullen skygge er normalt fjederbelastede så du bliver nødt til at skubbe skygge til den side, inden du sætter den anden ende i dens monteringsbeslag. Sæt derefter den flade, klinge ende i dens monteringsbeslag.

TIPS

  • Over tid, den fjederbelastede snoede mekanisme kan slækkes. Fjederen kan strammes for at sikre korrekt skygge tilbagetrækning. Procedurer vil variere fra producent.

relaterede artikler