Sådan Clean Cobwebs Fra Stucco

January 12

Sådan Clean Cobwebs Fra Stucco


Normalt bare et irritationsmoment, kan spindelvæv fjernelse blive en reel opgave, når man har at gøre med stuklofter og vægge. Alle kamme i en stuk væg eller loft give mere område for spindelvæv til at overholde og teksturen fjerner din evne til at rense let med en svamp eller klud. Afhængigt af alderen og tæthed af skuffen, endda "fjer" pudseklude kan være mere af en skade ved at skubbe en samling af dem dybere mellem stuk kamme. Ved hjælp af en vakuum rengøringsbørste på enden af ​​en længde-justerbar wand er det eneste middel til at sikre fjernelse af skuffen og støv.

Instruktioner

Sådan Clean Cobwebs Fra Stucco

1 Fastgør den cirkulære afstøvning pensel tilknytning til støvsugeren tryllestav. Juster tryllestav til sit længste længde. Tænd for vakuum og pege børstedelen til vandret hjørneområde mellem loftet og toppen af ​​væggene.

2 Når du bevæger dig om Værelset, stopper ved hver lodret hjørne og støvsuge om hjørnet fra top til bund. Genoptag det høje loft arbejde, indtil rummet er kredsede helt.

3 Med tryllestaven stadig på sit længste længde, vakuum omkring eventuelle loftslamper eller varme ventilationskanaler.

4 Sæt den lille runde børste med større rektangulære pensel og, hvis det er nødvendigt, vakuum spindelvæv fra større rum på vægge og lofter.

5 Fjern tryllestav. Placer den lille cirkulære vakuum vedhæftet fil på enden af ​​støvsugerslangen, og fjern spindelvæv og støv fra gulvet sokler.

TIPS

  • Altid ren fra top til bund: begynde på loftet niveau og arbejde dig ned til fodlister og gulv.
  • Vær meget forsigtig med den lange håndtag vakuum børste, hvis du bruger en trappestige. Aldrig strække sig ud over din evne til nemt at nå et område. I stedet afmonteres fra og flytte stigen til det tilstødende område.

relaterede artikler