Hvordan at vide, hvis en Pipe Burst Grundet en Freeze

December 10

Rør, der fryser ovre i koldt vejr kan briste som isen inde udvider og revner røret. Et rør, der er brusende vand efter en nats fryse er indlysende, men nogle gange røret sprækker, når du har slået fra vandet til at gå på en tur, og det resulterende udslippet er ikke helt så store. Røret kan også briste i et område, hvor vandet ikke vil nå det, indtil du slår en ventil. Hvis du ikke har vand efter en fastfrysning, kan du nødt til at gøre en masse kontrol for at sikre, at dine rør er stadig OK.

Instruktioner

1 Tænd og teste alle dine vandhaner - både varmt og koldt linjer, fordi disse bruger separate rør - og se, om en af dem ikke har vand. Dette indikerer vandforsyningen dræner ved punktet af lækagen før de når vandhanen. Gør dette langsomt som du ikke ønsker at åbne ventilen fuld kraft til at finde en gusher sprøjtning dig i ansigtet.

2 Kontroller rørene ved hver vandhane, der løber mellem ventilerne og studs. Bruce W. Maki af Hammerzone.com fundet en udvendig vandhane i hans hjem var utæt, da han tændte den. Der havde ikke været tegn på en lækage, fordi revnen var i den del af røret, der forlænges ud efter afspærringsventilen, så ingen vand sprøjtes ud, indtil han tændte for vandhanen.

3 Kontroller omkring dit hjem til våde pletter på vægge, gulve og lofter af værelser på nederste etager, og lyt efter en dryppende lyd, hvis temperaturen er faldet til under frysepunktet. Disse symptomer kan også opstå, hvis røret har burst af andre grunde som alder, men hvis de begynder at ske direkte efter frostvejr, kulden er en mere sandsynlige årsag.

4 Find de vejrudsigter for den sidste uge eller hvor længe du har været væk, hvis du har kommet hjem fra en tur til at finde en pause i en udsat rør. Hvis vejret ikke var forventes at fryse og ingen andre har problemer, kan lækagen ikke være på grund af koldt vejr. Hvis du ikke kan finde tegn på en fastfrysning eller hvis pausen ligner en mulig punktering, tale med en blikkenslager, din forsikring agent og politiet om mulige hærværk. Du skal bekræfte hullet er en egentlig fremstillet hul og ikke en crack fra røret trækker fra hinanden, selv om.

5 Kontroller, om dine rør er blevet isoleret. Isolerede rør er mindre tilbøjelige til at fryse i koldt vejr, så en burst i isolerede rør kan have en anden årsag. Uisolerede rør tæt på en udsat hul i en væg, men kunne være genstand for frysning.


relaterede artikler