Sådan Udskift en Burner for en Amana ARH660

February 20

Sådan Udskift en Burner for en Amana ARH660


Den Amana ARH660 bruger elektricitet til at lave mad, i stedet for gas. Dette er bekvemt for boliger, der ikke har adgang til, eller husejere, der ikke ønsker at bruge, fysiske eller propangas. Den elektriske komfur er let at vedligeholde, og med ordentlig pleje, vil det holde i mange år. Som enhver anden form for apparat med varmeelementer, vil elementerne brænde ud og skal udskiftes. Det er ikke svært at erstatte et komfur brænder på Amana. Det vil tage omkring 10 minutter at erstatte hver brænder med en ny.

Instruktioner

1 Sørg for, at ovnen er kold, før du begynder. Sluk for strømmen til komfuret. Mærk breaker så nogen ikke ved et uheld tænde den, mens du arbejder på det.

2 Tag fat forenden af brænderen og løft den lidt op. Træk brænderen lige ud for at tage den ud af stikkontakten.

3 Sæt tilslutningerne i den nye brænder ind i stikket og skub det helt ind, indtil du føler, at det falder i hak. Sænk forenden ned i reflektoren pladen, så at det ligger fladt på overfladen.

4 Tænd for strømmen igen til komfuret på boksen breaker. Drej den nye brænder på for at teste det. Gentag proceduren efter behov for hver ny brænder.

TIPS

  • Forsøg ikke dette projekt uden først at slukke for strømmen til ovnen, eller du risikerer elektrisk stød.

relaterede artikler