Energi-effektiv køling & Heating Systems

August 1

Energieffektive varme- og kølesystemer hjælpe husstande spare penge på deres energiregninger og gavne miljøet på samme tid. Både traditionelle og alternative energisystemer kan være energieffektive.

Størrelse

Et af de vigtigste skridt i at sørge for du har en energieffektiv varme- og kølesystem er at sikre at systemet korrekt svarer til størrelsen af ​​dit hus. Et system, der er for stor, vil bruge mere energi, da det vil tænde og slukke hyppigt, og et system for er for lille bliver nødt til at arbejde hele tiden at opvarme huset og har en kortere levetid.

Bedømmelse

Sørg for, at et køle- eller varmeanlæg følger energieffektive retningslinjer fastsat af Miljøstyrelsen eller Energy Star. For ovne, sørg for at de har en høj årlig Fuel Udnyttelse virkningsgrad og klimaanlæg, sørg for at de har en høj Seasonal Energy Efficiency Ratio og en høj energieffektivitet Ratio.

typer

Traditionelle varmesystemer køre på gas, elektricitet eller propan og har mange energieffektive modeller. Traditionelle kølesystemer kører på el og bruge en kondensator, fordamperflade og en kompressor til frembringelse af kølig luft. Alternative energieffektive systemer levere energi til dit hjem omfatter geotermiske varmepumper, der bruger vand pumpes gennem jorden for at overføre varme og luft-source varmepumper, som bruger luft til at overføre varme.


relaterede artikler