Vinduer, der lader i lys for en Basement

September 10

Windows tillader naturligt lys til at filtrere ind i din kælder. I nogle tilfælde dine eksisterende vinduer giver dig nok lys til at gøre rummet behageligt ophold. Tilføjelse vinduer til kælderen er en mulighed, afhængigt af hvor højt dine kældervægge strækker over jordoverfladen.

egress Windows

Udgang vinduer anvendes ofte i en kælder væg for at tillade mere lys ind i rummet. De er større vinduer end de typiske små rektangler ofte installeret i kældre. De udgang vinduer åbne, så de også give en sikkerhed element ved at oprette en flugtvej i tilfælde af brand. Lokale krav kan variere, men de typiske minimumskrav måling for udgang vinduer er 20 inches lang, 24 inches høj og en åbning på mindst 5.7 kvadratfod. Den udgang Vinduet bør ikke være mere end 44 inches off kælderen gulvet med en tilstrækkelig stor vindue godt uden at tillade en person at kravle ud.

Andre vinduestyper

Hvis du allerede har exit-punkter i kælderen og blot ønsker at lade i mere lys, mindre vinduer er en mulighed. En markise vindue er normalt en lille rektangel med et vindue panel, der svinger udad for at åbne med hængslet placeret øverst i vinduet. En tragt åbnes den modsatte vej, med hængslet placeret i bunden af ​​vinduet. Hvis du ikke ønsker, at vinduet for at åbne, har du mulighed for at installere et glas blok vindue. Denne type giver lys til at filtrere i samtidig med privatlivets fred.

Overvejelser

Bygningsreglementer i dit lokalområde regulere installation af vinduer i kælderen. Hvis din kælder indeholder et soveværelse eller sove område, koden kræver typisk, at rummet har mindst to udgange, hvoraf den ene kan være en afstigning vindue. Koderne angive størrelsen og placeringen af ​​escape vinduer. De bygningsreglementer kan også angive generelle placering og strukturelle krav til tilføjelse vinduer i fundamentet af hjemmet. En anden overvejelse er den mængde plads over jorden af ​​dine kældervægge. En walk-out kælder giver dig masser af plads til store vinduer, mens en kælder, der er for det meste under jorden linje begrænser størrelsen eller kræver, at du grave ud og bygge et vindue godt.

Tips

Gå gennem din kælder i dagtimerne til at regne ud, hvor du har brug for mere lys i kælderen. Bemærk de mørkeste områder, der kunne have størst gavn af et nyt vindue. Kig efter måder at understrege lyset fra de eksisterende vinduer. For eksempel kan du omarrangere møbler, der i øjeblikket blokerer et af vinduerne eller tage ned vindue belægninger, så det fulde beløb af lys er tilladt inde. På det ydre af hjemmet, trim buske eller omarrangere landskabspleje, der blokerer lys fra at gå ind i kælderen vinduerne. Før du tilføjer et dæk eller lignende udendørs struktur, overveje, hvordan den kan blokere lys ind i kælderen. Juster placering, hvis muligt at undgå lysreduktion.


relaterede artikler