Må King Size Dyner Arbejdet med runde senge?

August 23

En rund seng bringer en karakteristisk, moderne stykke ind i ethvert soveværelse. De fleste runde senge er specialbygget til hotel og motel suiter, men nogle producenter tilbyder runde senge direkte til offentligheden. Fordi senge er specialbygget, dyner og andre sengetøj er ikke tilgængelig på de fleste detailforretninger. Størrelsen af ​​sengen vil afgøre, om king-size dyne virker.

Bed Størrelse

En rund seng diameter er typisk mellem 72 og 108 inches, afhængigt af producenten. En standard king-size madras er 76 inches lang og 80 inches lang. Størrelsen af ​​en standard konge madras er tæt på højden og bredden af ​​et kvadrat. For at finde størrelsen af ​​runde sengens madras, måle dens diameter ved hjælp af et målebånd.

Talsmanden Størrelse

King-size dyner er cirka 90 inches lang og 106 inches lang. Dette gør det muligt talsmanden til at hænge omkring 15 inches over siderne og bunden af ​​king-size seng. Talsmanden er generelt tæt på længden og bredden af ​​et større "firkantede" til king-size seng.

Cirkel til Square Ratio

Den generelle forhold mellem en cirkel i forhold til et kvadrat er 10: 9. Længden og bredden af ​​king-size dyne skal være 10 procent større end størrelsen af ​​den runde seng til at dække hele sengen. The king-size dyne vil dække en lille, 72 tommer rund seng, men kun toppen af ​​sengen og nogle af madras kanter vil være synlige.

Décor

Selv om en konge dyne ikke fuldt ud kan dække en rund seng, kongen dyne er stadig en billigere løsning. For at undgå dyre custom bestilling eller har en syerske gøre en brugerdefineret runde dyne, kan du bruge kingsize dyne som udsmykning. Vælg farver og mønstre til king-size dyne at tilføje interessante teksturer til farven på ark og pillow tilfælde på rund seng. Efter gør sengen, fold talsmanden i halve og drapere det på tværs af sengen i midten for at tilføje et dekorativt udseende.


relaterede artikler