Hvordan man laver en Kitchen Bar Fra et Divider

October 16

Hvordan man laver en Kitchen Bar Fra et Divider


Arkitektoniske funktioner som rumdelere ender i hjem af flere grunde: Nogle fungerer som understøtter, der bogstaveligt talt holde en struktur sammen, mens andre kan være flyvninger på fancy, der kommer fra sind indretningsarkitekter hyret til at tilføje design funktioner, der hjælper drev boligsalget. Det er en skam at holde en skillevæg intakt, bare fordi det er der - især hvis din voksende familie har brug for plads til at sprede sig. Få alle til morgenbordet hjælp fantasi og nogle snedkeri værktøjer.

Din indre designer

Du har mulighed for at re-purpose rumdeler i et køkken bar og skabe noget praktisk og unikt. Før du henter en forhammer og koben, måle og registrere dimensionerne af rummet. Saml design ideer fra venner, eksperter og din fantasi. Skitsere din vision på papir, hvilket gør opmærksom på de post-projektets dimensioner, du har til formål at opnå, når projektet er afsluttet.

Re-engineering af Room Divider

Beskyt gulvene på begge sider af rumdeler med drop klude, før du starter din mini-nedrivning derby at fjerne overflødige dele af strukturen. En kontrahent størrelse byggeaffald taske gør en ideel catch-all, så du kan indsamle og bortskaffe af gipspladerne, tømmer og andre nægter du fjerner som du winnow ned divider. Brug beskyttelsesbriller og arbejdshandsker, som du metodisk fjerne alle de overflødige dele af divider.

Finjuster Base

Basen, der er tilbage bag efter du har foretaget den nødvendige kirurgi vil få brug for lidt tømrerarbejde til refashion det ind i din morgenmad bar base, så foretage reparationer som nødvendigt for at rydde op og ramme de resterende struktur. Du skal muligvis spackle gipsvæg snit og pletter på begge sider af linjen morgenmad basen før indramning op i toppen af ​​basen, så det er klar til at holde den nye bordplade. Sand, maling og forsegle alle overfladerne på basen, når reparationer er lavet.

Installer en Counter top

Uanset om du laver en bordplade eller købe en præfabrikeret én, bruge disse målinger til at bestemme counter størrelse og længde: tillade 30 inches af horisontal bordplads per person, så der er plads nok til at svinge en gaffel uden elbowing en kollega Morgenmad Æderen, og gøre barens bredde omkring 24 inches, hvis din hensigt er at sæde folk på blot én side af linjen morgenmad. Du kan også lave en dobbeltsidet morgenmad bar, hvis din counter størrelse er stor nok til sæde spisende gæster på begge sider. Dekorative beslag, der fastgør divider basen til tælleren lave en flot finish, hvis hardwaren vil vise.

finpudsning

Du har sandsynligvis ikke brug for belysning til at skinne ned på din tidligere rumdeler, men når metamorfose er afsluttet, hængende lamper installeret over nye spise enhed vil blive værdsat af din familie - især hvis det er mørkt udenfor, når kaffekande klikker på hver morgen. Splurge på nye dækkeservietter så grab-and-go måltider serveret på din nye Morgenmad bar afspejle så meget af din personlighed, som gør det smukt re-arbejdet spiseplads.


relaterede artikler