Sådan Sand Down Paint

August 5

Sådan Sand Down Paint


Når det drejer sig tid til at genfremstille, slibning er et skridt, du ikke kan springe. Slibning fjerner ufuldkommenheder fra overfladen af ​​malingen, herunder slidmærker, chips, split maling og andre synlige skader. Hvis venstre uberørt, disse mangler er synlige, selv efter den nye lag maling påføres. Den bedste måde at sand er med brug af både en magt slibemaskine og en hånd slibemaskine.

Instruktioner

1. Bestem, hvilke områder af overfladen, du ønsker at sand. Sæt på handsker og åndedrætsværn.

2 Tilslut Power Sander og tillade nok ledningen slæk så slibemaskine kan nå alle områder på overfladen. Sand så meget af overfladen som muligt ved at anvende den bevægelige ende af slibemaskine til overfladen mens du forsigtigt trykker at tvinge sander ind i overfladen. I tilfælde af træ, sand med korn så meget som muligt. Sand alle områder af overfladen, indtil den eksisterende maling er blevet fjernet og overfladen er jævn og lidt ru at røre ved.

3 Brug hånd slibemaskine eller sand papir til finere og mere indviklede jobs. Som eksempler kan nævnes, hvor to vægge mødes, en vindueskarm eller den indvendige kant af dæk boards. Fjerne malingen ved at gnide den ru kant slibemaskine til træoverfladen med din dominerende hånd og gentage om nødvendigt. Sand med træets årer og sand, indtil al malingen er fjernet og overfladen er jævn og ru at røre.

4 Undersøg slibning job fra en afstand. Bemærk eventuelle mangler, der er tilbage. Sand ned ufuldkommenheder og gentag om nødvendigt. Når alle ufuldkommenheder er væk, tørre ned alle områder af overfladen med tack klud for at fjerne alt støv, der er tilbage.

TIPS

  • En ordentlig slibning job hjælper den næste lag maling klæbe til overfladen.
  • Brug altid en respirator - maling støv er giftigt.

relaterede artikler