Oplysninger om Weeping Europæiske Beech Tree

August 9

De europæiske kolonister således elskede europæiske bøg (Fagus sylvatica), et løvfældende træ indfødte til det sydlige og centrale dele af deres kontinent, de bragte prøver til den nye verden til udplantning. Den europæiske bøg kommer i grædende former, med disse sorter en variation af forælder arter, men byder hængende grene. Disse grædende europæiske bøgetræer tjener til accent et landskab som en prøve plante.

Sorter

Den europæiske bøg vokser til 60 fod højt, og det kan være 50 fod bred; de grædende sorter er mindre. Purple Fountain er en smal form af det europæiske bøg, besidder hængende grene. Purple Fountain vokser til 25 fod høje, men det er kun 15 fod bred. Pendula er højere, vokser mellem 35 og 50 fod høj med bredder i intervallet 20 til 40 fod. Purpurea Pendula er en shrubby version af den europæiske bøg, der har en grædende vane. Det udvikler kun mellem 5 og 12 fod i højden.

Weeping Form

Purple Fountain har en søjleformet form, med sine grene peger nedad, men opholder sig tæt på sin kuffert. Pendula kommer i to former. Man har de vigtigste lemmer nær den øvre del af en opretstående kuffert vokser udad og derefter nedad, med nogle endda voksende længe nok til at nå jorden. Den anden store form for Pendula er et træ med en bred krone af grene, med sidegrenene er dem, der hænge nedad. Purpurea Pendula facon er, at en svamp, med toppen bredere end bunden og grenene hængende ned.

Egenskaber

De mørke grønne blade af Pendula vokse til længder på 4 inches. I efteråret, ændre de til nuancer af guld-kobber. Purple Fountain løv udvikler at være mellem 2 og 4 inches lang. Kanterne er bølget og forsommeren farve er lilla, før bladene langsomt falme i intensitet. De 4-tommer-lange blade af Purpurea Pendula også begynde lilla, men skifte til nuancer af lilla-grøn i løbet af sommeren før de går til en bronze farve ved efteråret. Ingen af ​​de blomster på disse grædende europæiske bøgetræer er iøjnefaldende.

voksende betingelser

Disse grædende europæiske bøge er velegnet til udplantning i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 7. For at opnå den bedst mulige farve i sit løv, plante Purple Fountain i fuld solskin. Det gør bedst i godt drænende sites. Pendula og Purpurea Pendula tolererer ikke fugtige steder med dårlig dræning. Begge træer er lidt svært at transplantation. Purpurea Pendula sommetider har problemer med at håndtere den potentielle forurening af en bymæssig. Bøgen omfang og den japanske bille er potentielle skadedyr i Pendula og Purpurea Pendula.


relaterede artikler