Sådan Paint Concrete at ligne Cobblestone

April 4

Sådan Paint Concrete at ligne Cobblestone


Brosten er et populært gulv overflade til terrasser. Snarere end rive din konkrete gårdhave og erstatte det med rigtige brosten, kan du skabe en illusion med en faux maling job. Cement maling er specielt designet til at holde sig til konkrete og vil vare i årevis. Dette projekt kan tage en uge eller mere at fuldføre på grund af tørretiden af ​​malingen, så planlægger at gøre det i løbet af en tid, at du ikke behøver at bruge området.

Instruktioner

1 Vask hele betonoverfladen med en højtryksspuler til at fjerne snavs og skidt.

2 Brug et affedtning produkt og krat børste for at fjerne eventuelle hårde fedt eller olie pletter (såsom dem efterladt af en dryppende bil).

3 Mal hele betonoverfladen med cement maling i den farve du ønsker for din fuger. Brug en malerrulle, pensel eller sprøjte til at anvende maling. Du kan bruge ivories, tans eller grå afhængigt af hvor meget kontrast du ønsker mellem fuger og brosten.

Tillad malingen at tørre i 24 timer før påføring af næste farve. Denne regel gælder for hvert lag af maling.

4 Skitser brosten på beton med en blyant. Husk at efterlade en smule udsat fuger i mellem hver sten.

5 marmorering en mørkere nuance af injektionsmørtel farve til området mellem stenene for ekstra dybde og tekstur. Du kan duppe maling på med et hav svamp eller trykke på det på plads med børster af en pensel (tørre det meste af malingen ud på en avis for at undgå deponering store klatter).

6 Anvend lav tack malere tape til fugerne, forlader brosten udsatte. Det er lettest at klippe eller rive små stykker tape og bygge dem op snarere end at forsøge at kurve og bøje lange strimler. Dette bånd vil både beskytte injektionsmørtel fra de næste lag af maling og holde kanterne af brosten sprøde.

7 Påfør vigtigste sten farve til betonen ved hjælp af en malerulle, pensel eller sprøjte.

8 Påfør en mørkere nuance af stenen farve omkring kanterne af hver brosten at skabe dybde. Prøv ikke at skygge hver brosten på samme måde, tilføje mere til nogle sten og mindre til andre at skabe variation. Dette vil hjælpe brosten til at se mere naturlige ud.

9 Påfør en lysere nuance af stenen farve til hver brosten som et højdepunkt. Det fremhævede område af hver sten vil synes at være det højeste punkt. Ligesom skyggerne, varierer intensiteten af ​​markeringen fra sten til sten for sort.

10 Hand maling detaljer såsom revner og sprækker på nogle af brosten med en lille pensel.

11 Fjern forsigtigt malere tape.

12 anvende to lag beton sealer at beskytte malingen, så det første lag tørre i 24 timer før påføring af det andet.

13 Lad terrassen sidde uforstyrret i tre til fem dage, før de giver møbler eller større mund trafik.


relaterede artikler