Ideer til Opbygning af en Wet Bar

January 24

En våd bar er simpelthen defineres som en søjle, der er loddet, hvilket betyder at det har en håndvask med rindende vand. Derfor kan du bygge en våd bar i eller uden for dine specifikationer. Husk, at du installerer VVS kan være dyrt, så opbygge din våde bar i nærheden af ​​en eksisterende vandkilde vil spare dig for en masse penge.

Butlers Pantry Bar

En butler spisekammer er en indbygget i rummet nær køkkenet eller spisestuen. Hvis det er nær køkkenet, er det ofte dekoreret med samme kabinet og bordplade som køkkenet, og hvis det er i nærheden spisestuen det er ofte forklædt som en buffet møblet. Turning din butler spisekammer eller indbygget buffet i en våd bar udnytter et rum, der allerede er der; du sandsynligvis bare nødt til at tilpasse plads til at passe til dine behov og ønsker. Skab den ultimative drik center ved strømpe den våde bar kabinetter med forskellige typer af glas og installere en flaske-køling skuffe, ismaskine og vask.

Basement Bar

Våde barer er ofte skabt i en færdig kælder rum. Tilføjelse af en "L" -formede våd bar til en kælder hjørne er en fælles stil. Du kan nemt placere barstole omkring bar ydre, der giver ekstra siddepladser og lade bartender at interagere med gæster. Opbevaring potentiale bugner både under linjen samt i potentiel reoler bag baren. En lille køleskab, vin køleskab, mad, spiritus, glas og fade kan nemt opbevares i dette rum. Gør bar din egen ved at tilføje funktioner, der vil være skal nyttige for dig, såsom øl på hanen og sport memorabilia, eller ved at skabe en gammeldags pub føler.

Udendørs Bar

En udendørs våde bar er ideel, hvis du nyde udendørs underholdende. Opbygning af en udendørs våde bar kan være dyrt, hvis du nødt til at installere VVS, men bortset fra at nødvendighed du kan gøre baren så enkel eller uddybe som du ønsker. Opbygning af en grill i din bar område er et populært dagligt syn i en udendørs bar. Luksuriøse tilføjelser omfatter en udendørs køleskab og endda en opvaskemaskine. En våd bar med sådanne faciliteter nødvendiggør et tag på området, men det bar stil kan variere fra en sjov, Tiki-bar stil til en sofistikeret, moderne stil.

Family Bar

Opret en dagligdags våde bar at hele din familie vil bruge. Du kan oprette dette område i køkkenet eller spisestuen, eller bygge en lille bar mod en væg i en ofte trafikerede sted i hjemmet, såsom spisestuen eller kælder. Du kunne installere en back bar, der optager minimal gulvplads, men kan installeres mod enhver fri væg. Ud over den standard wet-bar vask, udstyre dette familievenlige bar med en indbygget espresso eller kaffemaskine, nedkølet skuffe for drikkevarer, der er lav nok for børn at nå og kølede skuffe til drikke ekstramateriale. Køb passende glas, såsom kaffe, cappuccino eller espresso kopper og underkopper, og gemme dem på hylder eller kabinetter over den våde-bar tæller, eller i det mindste så høj, at de er ude af børns rækkevidde.


relaterede artikler