Sådan starter Ny Guinea Impatiens

June 29

Ny Guinea Impatiens er møre stauder, der normalt dyrkes som enårige eller indendørs planter i potter. De er højere og har større blomster end almindelige Impatiens, og de tåler mere solen. Ny Guinea Impatiens er vokset fra stiklinger taget fra spidsen af ​​stilkene. De er dyrere, når de købes som udplantningsplanter end almindelige haven Impatiens, som dyrkes fra frø.

Instruktioner

1 Fyld de enkelte beholdere med rode medium. Hvis du bruger små potter med underkopper, placere potter på deres tallerkener. Hvis potterne ikke har underkopper, placere dem på en bakke.

2 Fugt forankring medium grundigt. Hvis vandet løber ud i bunden af ​​beholderen, tøm underskålen eller bakken. Efterlad ikke beholderne sidder i vand.

3 Brug en saks eller beskæresakse at tage en tommer stiklinger fra spidsen af New Guinea Impatiens stængler. Skåret lige over det punkt, hvor et blad fastgøres til stammen.

4 Fjern blade fastgjort til den nederste halvdel af skæringen. Lave et hul i midten af ​​forankring medium med fingeren, og sæt den nederste halvdel af den skærende ind i mediet. Firm jorden omkring skæringen med hænderne.

5 Skær soda sugerør i halve og indsætte dem i jorden omkring kanterne af beholderen. Placer plastpose over toppen af ​​beholderne. De soda sugerør holde posen væk fra skæringen.

6 Fjern plastikposen, når rødderne formular. Roddannelse tager en til tre uger.

TIPS

  • Genbrug ikke starter medium. Frisk medium fra posen er fri for insekter og patogener, der kan forårsage problemer.

relaterede artikler