Sådan Erstat tændrør på en Craftsman 6,5 HP plæneklipper

March 14

Sådan Erstat tændrør på en Craftsman 6,5 HP plæneklipper


Du græsplæne arbejde vil gå meget lettere, hvis du sørge for tidligt på sæsonen, at din Craftsman plæneklipper er i god stand. En del af denne proces indebærer at sikre, at dit plæneklipper har arbejdet tændrør, der ikke vil gå ud over dig i midten af ​​klippe plænen. Dette kan kræve, at du udskifte tændrør i plæneklipperen i begyndelsen af ​​foråret.

Instruktioner

1 Find tændrøret på plæneklipperen. På Craftsman 6,5 hk plæneklippere, er denne placeret på siden af ​​motoren. Fjern gnist wire ved at trække det ud af proppen.

2 Skru tændrøret fra motoren ved hjælp af tændrørsnøgle. Du skal muligvis nogle kraft til at få det ud, men du vil være sikker på, at du ikke fratage det i processen.

3 Gap tændrøret, hvis nødvendigt. Alle tændrør kræver en vis mængde plads eller gab mellem det gnistdannende pin og L-formet konsol, der dækker det. I tilfælde af Craftsman 6,5 hk motor den korrekte tændrør hul er 0,030 inches. I dag de fleste tændrør kommer pre-gapped men hvis du behøver at gøre det selv alt du behøver er et tændrør nøgle. Dette enkle værktøj hjælper dig med at måle rummet mellem gnister pin og beslag til at tilpasse det til den rigtige hul.

4 Placer den nye tændrør i plæneklipperen i tændrørshylstre. Skru den i med hånden, indtil stram og derefter bruge topnøgle til fuldt ud at stramme den. Tændrøret skal være forsvarligt fastgjort i soklen.

5 Sæt gnist ledning til spidsen af tændrøret. Plæneklipperen er nu sikkert at bruge.

TIPS

  • Ved installation af tændrøret, passe på ikke at skrue det i alt for stramt. Dette kan få gevindet i proppen til striben, som kan gøre det vanskeligt (hvis ikke umuligt) at fjerne. En god tommelfingerregel er at stramme den finger stram plus en kvart til en halv omgang med en skruenøgle - bare ikke tvinge det.

relaterede artikler