Bruger til bogreoler

July 10

Bruger til bogreoler


Den bogreol lagring af alle dine foretrukne bestsellere i dag kan være dit køkken spisekammer i morgen. Denne fleksible møbel kan repurposed til brug i alle rum i huset. Når det kommer til en bogreol, vil du opdage, at mulighederne er uendelige, når du begynder at tænke uden for sagen.

Room Divider

Folk, der har store værelser, eller bor i et studio lejlighed, kan bruge bogreoler til at opdele rummet. Stak bogreoler ved siden af ​​hinanden for at skabe en privat krog. Brug store hylder til at adskille en stue eller køkken fra spiseplads til et mere intimt sted at være vært for middagsgæster.

Køkken Opbevaring

Begrænset skabsplads i køkkenet? Brug en bogreol til at gemme noget fra skåle til køkkenruller. Reoler kan vise dine favorit kogebøger eller blive en fødevare spisekammer.

Toy Opbevaring

Et stykke legetøj brystet vil arbejde, men en simpel bogreol vil gøre det så godt. Lad dit barn adgang til alle hans når du gemmer dem i en reol. For sikkerhed, montere din bogreol til væggen for at undgå farlige tip-overs.

Wine Rack

Ingen grund til at købe dyre vin opbevaring. Med korrekt placering, kan en passende størrelse bogreol huse dine bedste flasker. Vin skal opbevares vandret, væk fra direkte sollys, i et støt 60 graders temperatur, ifølge sommelier Jake Hafner i en artikel af Hjem Decorators Collection.

Entertainment center

En lav reol kan også gøre en stor mediecenter i din familie værelse. Hvis dit tv kan hvile sikkert på toppen af ​​sagen, kan hylderne bruges til opbevaring af elektronik, film og musik.

Closet Hylder

Drej en tom badeværelse skab i en linned skab hjælp af en simpel bogreol til at gemme håndklæder og toiletartikler. Organiser sko i et soveværelse skab med en lille reol.

camoflauge

Boghylder vil skjule fejl på vægge og sokler samt beskadigede gulve. Ifølge House Beautiful, kan en reol også tilføje balance til underligt placeret vinduer og døre i dit hjem.


relaterede artikler