Ground Cover sorter

November 26

Ground Cover sorter


Bunddække tilføje interesse, ensartethed og skønhed til enhver have. Disse planter kommer i mange forskellige former, farver, størrelser og teksturer. Bunddække plante valg bør gøres til at passe dit anlæg hårdførhedszone, lys eksponering, jordens pH og vand tilgængelighed. Mange bunddække trives i fuld sol, mens nogle foretrækker fuld skygge.

Karpaterne Bellflower

Karpaterne klokkeblomst vokser ca. 6 inches høj og har en kompakt vækst vane. Det er en staude blomst, der gør en stor bunddække og haven grænse. Denne bunddække vokser i fuld sol til let skygge og kan lide fugtig, veldrænet jord. Blomsterne blomstrer i løbet af sommeren og er en blålig-lilla med en flad, klokke form. Karpaterne klokkeblomster bør plantes 12 til 14 inches fra hinanden. USDA hårdførhed zone er 3.

blue Pacific

Blue Pacific er et bunddække, der vil få ca. 18 inches høj og op til 96 inches lang. Bladet farve er blålig-grønt, og væksten er langsom. Denne bunddække foretrækker sur jord og fuld sol. Der er ingen blomster på dette bunddække, men det er duftende. Den kan også anvendes til beskyttelse mod erosion og i en klippehave. De USDA Hårdførhed zoner for Blue Pacific er 6a til 10a.

Monterey Carpet

Monterey tæppe kan vokse op til 36 inches i højden og sprede omkring 180 inches. Den bunddække foretrækker halvskygge til fuld sol og fugtig, sur jord. Landskab bruger omfatter bunddække og erosion. Planten blomstrer lille lyserøde og hvide blomster i midten foråret til begyndelsen af ​​sommeren. Blomsterne er duftende og tiltrække fugle. USDA hårdførhed zoner er 8a gennem 11a.

candytuft

Candytuft er et bunddække hårdfør i USDA zone 5. Anlægget er langsomt breder og danner en stedsegrøn højen når de vokser. Det vil vokse fra 8 til 12 inches høj og bør plantes i fuld sol. Candytuft foretrækker en veldrænet, fugtig jord og bør være anbragt 12 til 18 inches fra hinanden, når plantning. Anlægget vil producere små, hvide blomster i klynger i midten foråret.

Lantana 'Gold Mound'

Lantana 'guld højen' er en bunddække bruges til erosion, grænser og bunddække. Anlægget kan nå en højde på 48 inches og bredde på 72 inches. Bladene er grønne og blomstrer er gule. Den blomstrer i sommer, efterår og vinter. Løv er duftende og tiltrækker sommerfugle. Denne bunddække foretrækker fuld sol og sure, veldrænet jord. USDA Hårdførhed zoner for Lantana 'guld højen' er 9a til 11a.


relaterede artikler