Voksende Abutilon

February 16

En slægt i katost familie, Abutilon planter er i stand til at producere blomster året rundt. Disse planter er kendt for at producere levende blomster med gule, orange og røde nuancer. Mens de ofte anvendes som vinterhave planter, kan Abutilon også dyrkes udendørs, hvis plantet i milde klimaer. Hvis passet ordentligt, bør de ikke få problemer med blomstrende gennem vinteren. Abutilon planter anses for at være særlig let at vokse så godt.

Instruktioner

1 Vælg Abutilon "Bella" planter, hvis du ønsker at dyrke dine Abutilons indendørs. Disse planter kan hænges fra kurve i et område, der modtager masser af direkte sollys.

2 Vælg Abutilon "Maximus" planter til udplantning. De Abutilons kan placeres i udendørs beholdere, plante eller altankasser. Læg dem i et område, der modtager direkte sollys.

3 Vand de Abutilons dagligt, holde jorden fugtig, men pas på ikke at waterlog det.

4 Tilføj en langsom frigivelse tomat foder gødning til de bedste 2 1/2 inches af kompost, hvis Abutilon efterlader viser tegn på gulning. Brug en hånd skovl til at blande gødningen i og følge producentens anbefalinger ved anvendelsen af ​​gødning.

5. Sørg for, at Abutilon planterne får masser af direkte sollys om vinteren, hvis du ønsker at holde dem blomstrende.


relaterede artikler