Tips om Washing King Size Dyner

September 5

Tips om Washing King Size Dyner


King size dyner kræver omhyggelig rengøring for at forhindre beskadigelse af materiale, der fylder talsmanden, som typisk er gåse- og fjer. Mens mange dundyner kun tørre-ren, dem, der kan vaskes i en maskine er tilbøjelige til permanente skader, hvis de ikke er ordentligt rengjort.

Rengøring Tags

Læs dyne s rengøring tags, før du kaster det i vaskemaskinen. Rengøringen tag giver klare instruktioner om, hvordan man bedst rengøre talsmanden og vil vise et ikon for vand med et "X" gennem det at angive talsmanden ikke maskinvaskes. Hvis en vand ikon vises uden et "X", se på antallet indersiden af ​​ikonet vand for at bestemme den passende temperatur til maskinvask.

Wash Setting

Rengør talsmanden i en front-loading maskine i stedet for en top-loading maskine som agitator i top-loading maskine kan beskadige talsmanden ved at skabe små tårer i stoffet. Indstil din vaskemaskine cyklus til sin normale vask indstilling, og indstille en ekstra skylning for at sikre alle sæbe er fjernet fra talsmanden. Hvis du ikke har en front-loading vaskemaskine, rengøre talsmanden i dit badekar og håndvask til sikkert rense den.

Vaskepulver

Brug en mild eller hypoallergen vaskemidler at rense talsmanden som nogle flydende vaskemidler indeholder farvestof og duft, som farver og gennemsyrer talsmanden. En duft-fri vaskemiddel er bedst for dem, der lider følsom hud eller allergi. Undgå skyllemiddel under skylning, da dette kan beskadige talsmanden.

Tørring

Vrid talsmanden efter at fjerne det fra skiven for at fjerne eventuel resterende fugt. Tør dit talsmanden på en lav-varme omgivelser, og indsæt tørretumbler bolde eller en tennisbold ind i tørretumbleren for at forhindre talsmanden bliver fladt under tørringsprocessen. En høj-varme indstilling kan krympe ned talsmanden og øger sandsynligheden for fjer stikke gennem skallen. Fjern talsmanden, når det er 70 til 80 procent tør, og hænge det på en tørresnor at lade det tørre helt.


relaterede artikler