Sådan Tile et køkken backsplash med kendetegnet marmor

November 24

Kendetegnet marmor er marmor, som er blevet sat i en tromle fuld af sten og grus og bogstaveligt, tumlede rundt i et stykke tid. Denne chips og kratere marmor, så det ser forvitret og rustik. Det er en ideel kigge efter en backsplash, der er et begrænset flisebelagt område og så giver dig mulighed for at være en kreativ uden regning og risiko for at gøre en hel væg. Trim fliser (normalt lavet af støbt keramik) fuldføre look med en kant omkring marmor. Start med en flad, solid mur.

Instruktioner

1 Mål ud dimensionerne for din backsplash på væggen ved hjælp af en blyant og niveau. Indstil størrelse, så det vil holde alle fuld fliser, uden nedskæringer. (Bemærk: Sørg for plads nok omkring kanterne for at tilføje trim fliser efter tumlede marmor fliser er hængt.)

2 Spred tynde sæt over markerede-out område, ved hjælp af en tandspartel.

3 Indstil laveste række af tumlede marmor fliser på plads i tynde sæt, sætte dem ved siden af hinanden og arbejde på tværs af hele længden af den markerede-out område. Sætte flise afstandsstykker mellem hver flise og mellem fliserne og bordplade.

4 Tryk den anden række på plads over den første, fortsætter med at sætte afstandsstykker rundt omkring fliserne. Gentag, opbygge området ved rækkerne, indtil hele området er fyldt.

5 Spred tynde sæt over bagsiden af en trim flise med din murske. Indstil flisen mod væggen, ved siden af ​​flisebelagt område, med den færdige kant af trim flise udad. Set afstandsstykker mellem trim fliser og regelmæssig flise.

6 Hæng de resterende trim fliser i samme måde, hele vejen rundt om ydersiden af backsplash. Lad dem sætte ovennight

7 Fjern flise afstandsstykker. Spred unsanded injektionsmørtel over backsplash med din injektionsmørtel sugefod, klemme det ned i mellemrummene mellem dem. Dæk alle strækninger undtagen den ene mellem backsplash og bordplade. Tør den overskydende injektionsmørtel med en fugtig svamp.

8 Lad injektionsmørtel tør for en hel dag eller mere. Caulk bunden af ​​backsplash, i ledningen, hvor den møder køkkenbordet.


relaterede artikler