Sådan køber en Home Bar

May 29

Sådan køber en Home Bar


Ville du elsker at have et hjem bar? Uanset om dit valg er simpelthen en tæller, hvor du drikker et par øl, mens spillets eller sted, hvor du kan underholde i en overdådig stil, vil denne artikel give dig forslag og retningslinjer, der er nødvendige udrette, hvad du ønsker.

Instruktioner

Sådan køber en Home Bar

1. Overvej hvor meget plads, der kan anvendes til et hjem bar og hvor den foretrukne placering vil være.

2 Mål rummet eller område, hvor baren vil være. Tegn på millimeterpapir den ønskede størrelse i baren. Kan bar tilgås bekvemt fra en eller begge sider? Er der plads til barstole foran baren? Vil du være afsætte et helt rum til baren eller vil det blive indarbejdet i en eksisterende rum såsom alrummet? Er der små børn i husstanden? Hvis der er, overveje en bar med en låsning spiritus kabinet. Er der et badeværelse i nærheden?

3 Undersøg, hvor meget lagerområde vil være behov for spiritus, glas og bar redskaber. Er en back bar, eller reoler bag baren i dine planer, hvis det give ekstra plads til let bevægelse bag baren. Vil bar har en overhead stativ til glasvarer eller belysning? Er loftet høj nok til at rumme det?

4 Tænk over, om en vask, køle- eller øl haner vil blive installeret. Er VVS og elektricitet tilgængelige? Hvis dette skal installeres eller loddet, tilføje de ekstra omkostninger til dit budget.

5 Vil du bruge en isspand og tang, eller en ismaskine? Ice beslutningstagere kræver både el og VVS. Vil en vinkøler medtages? Hvis ja, trækker i den ekstra optagelser påkrævet.

6 Har du tillader rygning i baren? Hvis så stærkt anbefales en aftræk fan.

7 overveje placeringen af et tv og eller stereoanlæg. Vil fjernsyn være let ses fra barstole?

8 Vil hjem bar have et tema? Der er mange muligheder for temabarer, herunder South Pacific ø og moderne.

9 Vil du være at købe en bar fra en forhandler eller har det bygget? Når du køber et hjem bar fra en forhandler eller fra internettet, overveje fragt og installation afgifter. Hvis stangen bliver bygget, få estimater fra pålidelige entreprenører samt forventede færdiggørelse tidsrammer. Hvis du overvejer at bygge hjemmet bar selv, har du de færdigheder og nødvendige værktøjer?


relaterede artikler