Ideer til en Badeværelse Addition

June 21

Ideer til en Badeværelse Addition


Tilføjelse endnu et badeværelse på et hus er ikke nogen lille opgave; på grund af vigtigheden af ​​ikke blot elektriske men vandledninger, vvs og spildevand, er det vigtigt at låse dine ideer, før du selv begynde at opbygge din tilføjelse. Et badeværelse skal være et fristed for alle, der bruger det. Omhyggelig planlægning til dit badeværelse Derudover vil tillade dig at bygge den til dine nøjagtige specifikationer.

Separat badekar og bruser

Installation af en separat badekar og bruser i en tidligere eksisterende badeværelse kan præsentere en VVS mareridt, men mens planerne er under udarbejdelse for en ny tilføjelse, det er det perfekte tidspunkt at overveje denne mulighed.

Adskillelse af kar og brus har en række fordele. Et brusebad på eget er utilitaristisk og velegnet til daglig brug. Det er nemmere at komme ind og ud af, og det er også normalt lettere at rengøre bare bruseren i stedet et badekar, der næsten aldrig anvendes til dette formål. Den separat badekar kan blive et sted at slappe af i stedet for et sted at bare få rene. Du kan installere en jacuzzi karbad, hvilket bringer de stråler af et udendørs boblebad i komfort i et indendørs badekar. Når man bygger en tilføjelse fra bunden, er det også nemmere at tilføje en hævet platform for karbad og en backsplash / hylde, der er perfekt til en aften glas vin eller række af stearinlys.

Hans og hendes

For de par, der altid kæmper for plads i badeværelset, designprocessen er den perfekte mulighed for at skabe en "hans og hendes" badeværelse plads. Placer delte ressourcer såsom bad og toilet i midten af ​​rummet.

Derefter opretter to separate layout på vender vægge. (Disse layouts kan endda være adskilt yderligere ved en lav skillevæg, fremragende til at indeholde lagerplads og for fastsættelse af planter, stearinlys og andre dekorative detaljer.) Installer separate forfængelighed og dræn. Du kan endda installere individuel belysning, der er sluttet til kontakter på din og din ægtefælles respektive sider af rummet. To opbevaringsskabe kan hjælpe med at holde toiletartikler og håndklæder pænt og ryddeligt.

Udendørs Access

Overvej at tilføje udendørs adgang til badeværelset. Dette kan være særlig praktisk, hvis huset har en pool eller jacuzzi område, giver mennesker mulighed for at komme og gå ind i huset uden at få tæppe våd i andre områder i hjemmet. Det er også en fordel, når jacuzzi er i brug i de koldere måneder af året, skære den kølige løb fra den varme karbad til varmt hus.

Afhængigt af hvor private området er, overveje høje vinduer eller matteret glas, der vil tillade lys ind i badeværelset, men vedligeholde dit privatliv. Stone gulve vil håndtere udendørs trafik godt, og indeholde masser af lagerplads til pool håndklæder og badetøj.

Brug Space Klog

Beslutte, hvor meget af tilsætningen vil blive taget op af skabsplads og hvor meget vil være åben. Der er en række forskellige måder at skjule den lagerplads, der kan give badeværelset et meget anderledes udseende end hvis det er taget op med en standard skab eller skab krog.

Medicin kabinetter kommer i varierende dybder; stigende dybder af disse spejlet, over-the-vask kabinetter kan give tiltrængt opbevaring af mindre genstande såsom ekstra sæbe, shampoo, toiletpapir og barbering forsyninger. Hvis du installerer en fritstående badekar, overveje at det på en platform, der kræver, at badende til at tage flere skridt op i karret. Rummet under disse trin kan nemt omdannes til lagerplads, ligesom rummet under en seng.


relaterede artikler