Ideer til victorianske Badeværelse Remodeling

September 22

Ideer til victorianske Badeværelse Remodeling


Et badeværelse indrettet i victoriansk stil omfatter indviklede detaljer, dekorative blonder og elegant indretning. Stilen er luksuriøse, den perfekte atmosfære for forkælelse og afslapning. For dem, der overvejer den victorianske stil til hjemmet, udsmykning badeværelset er en mulighed for at udforske de farver og teksturer af victoriansk indretning.

Bath and Shower

En fritstående klo-fod badekar er en kvintessensen victoriansk touch til ethvert badeværelse. Dens inventar vil knytte til kanten af ​​karbad eller på væggen, afhængigt af karret design, du foretrækker. Installer badeforhæng omkring karbad for privatlivets fred. Moderne klo-mund badekar omfatter håndholdte bruser sprøjter til bekvemmelighed.

En klo-fod badekar er ikke nødvendigt for en victoriansk stil badeværelse, hvis omkostningerne overstiger din remodeling budget. Du kan oprette en victoriansk udseende i badeværelset med en udførlige badeforhæng eller en bugt for kombinationen bruser og badekar.

Vanities

En piedestal synke fungerer godt i større badeværelser fyldt med lagerplads til badeværelse forsyninger. Et mindre badeværelse kan kræve en traditionel forfængelighed med skab opbevaring under vasken. Vælg et skab-stil forfængelighed med udsmykkede buede ben og kvaliteten af ​​et møbel.

farver

Blomster mønstre og romantiske farver som rød og pink skabe en frodig udseende. Guld accenter på spejl stel og tilbehør såsom dunke og sæbedispensere og kvaster til bad og gardinerne forstærke effekten, som gør stribet vægbeklædning i rige victorianske farver. Træ kabinetter og møbler med en rig mørk plet føje til den luksuriøse atmosfære.

Gulvbelægning

Rich marmorgulve og fliser passer den victorianske indretning i et badeværelse. Vælg lyse farver til at koordinere med de rige farver på væggene og tilbehør. Fliselægning gulvet med en blomstret design fremkalder den romantiske tema så populær i victorianske design.

tilbehør

Tilbehøret kan finpudse dit design. Vaser med blomster, udarbejde sæbe retter og krom tilbehør til vask og badekar er alle en del af en viktoriansk design. Accessorize med væg inventar i messing til stearinlys og belysning og presset tin lofter.


relaterede artikler