Hvad gør man med et hus på en Sinkhole?

August 28

Hvad gør man med et hus på en Sinkhole?


A sinkhole former, når trykket fra underjordiske stående vand opløser mineraler, hvilket skaber et gabende hul under overfladen. Over tid, hullet åbner, fortærende alt i sit kølvand. Mens visse områder er mere tilbøjelige til doliner end andre, en sinkhole forårsager uoprettelig skade på en ejendom. Doliner kan få så stor som 40 til 60 fod dyb og bred, ifølge Sinkhole.org hjemmeside. Dette gør doliner omkring et hjem alvorlig sag.

sinkhole Forsikring

I områder udsat for jordfaldshuller, bør ejere sikre, at de har tilstrækkelig dækning fra deres boligejer forsikringspolice. Faktisk mange politikker sælge forsikringer med specifik dækning for skader forårsaget af jordfaldshuller. Hvis en sinkhole vises på en ejendom, homeowner behov for at involvere forsikringsselskabet straks og planlægge et besøg fra en justering. Den justering er trænet i at vurdere skader fra sinkhole og udtænke løsninger til boligejer. Ikke at have tilstrækkelig dækning, men er ødelæggende; dit hus vil lide dyre fundament skade, og du endda risikere at huset falder i jordfaldshul over tid. I denne situation, uden forsikring, har du ingen økonomisk regres mod skader eller tab.

Geological Survey

Uanset, om du har forsikring, er det nødvendigt at have en geologisk ingeniørfirma vurdere omfanget af skaden og sinkhole selv. Et ingeniørfirma vil udføre en testboring af sinkhole og din jord. Efter tre til fem uger, vil du modtage en rapport fra ingeniørfirmaet giver dig detaljer om sinkhole og mulige løsninger for at stoppe ødelæggelse og fastsættelse af sinkhole selv. Hvis du har en forsikring, vil forsikringsselskabet arbejde med ingeniørfirmaet på dine vegne. Det er imidlertid relevant at bemærke, at ikke to forsikringsselskaber håndtere disse krav på samme måde. De gennemsnitlige omkostninger til at ansætte en ingeniørvirksomhed uden forsikring varierer fra $ 4.000 til $ 8000 i maj 2011.

Juridisk rådgivning

Ifølge Sinkhole.org hjemmeside, er det klogt at hyre en advokat, når der beskæftiger sig med ingeniørfirmaer eller forsikringsselskaber i hele fordringer proces til jordfaldshul skader. At have en kvalificeret fast ejendom advokat ved din side hjælper med at gøre krav gældende proces lettere og strømliner omgang med ingeniørfirmaer.

Udligningsbilledet Skader vs. Sinkhole Damage

I områder, hvor tunge kalksten indskud er til stede, kan en boligejer tror hans hjem lider jordfaldshul skader, når det i virkeligheden, skaden er fra anden løsning på ejendommen. I disse tilfælde kan forsikringsselskabet nægte en påstand, og boligejer vil sandsynligvis nødt til at rette op på afvikling skader, revner og fundament problemer på eget ud af lommen.