Ideer til en Cultured Pejs Surround

June 9

Ideer til en Cultured Pejs Surround


Kulturperler sten giver en overkommelig og attraktiv løsning for pejs omgiver. Det koster mindre end ægte sten og vejer omkring en fjerdedel af ægte sten vægt, hvilket gør det nemt at installere. Fremstillet af en blanding af materialer som beton, som er støbt i en form, kan dyrkes sten være farvet for at efterligne nuancer af enhver type af natursten. Som en pejs surround, kulturperler sten giver et hjem en hyggelig og elegant føler.

Skorsten

Skab det look af en brostensbelagt sten skorsten strækker sig op til loftet. Taper skorstenen, så den indsnævres gradvist over pejsen og derefter strækker opad i en kolonne. Selvom din skorsten ligger skjult bag væggen, vil sten finér gøre folk tror noget andet. Dette look giver dit hjem en rustikke føler, og virker specielt godt i et rum med højt til loftet, der henleder opmærksomheden på pejsen.

Marmor

For et slankere udseende, der udstråler overflod, vælge en marmor surround. Flade paneler af marmor grænse pejsen på alle sider, med marmor sten som arne. En Mantel lavet af samme materiale kan du vise kunst eller fotos. I mellemtiden rummet over forbliver gratis for et stort maleri, forbedre den luksuriøse fornemmelse af marmor surround.

Arches

I stedet for en kvadratisk form, bruge en bue til toppen af ​​kaminen. Brug rektangulær eller oval kulturperler sten til at skabe en ramme foring buen, der rager ud fra væggen for at tilføje definition. For en mere udsmykkede udseende, oprette to eller tre trindelte buer, med den højeste mødet mod sten finér af væggen. Groft rektangulære eller firkantede sten lavet for at skabe buer fungerer bedst for dette design, da tre lag af uslebne sten ville se rodet.

Deep Udsparinger

Dette rustikke pejs design har en dybtliggende pejs med en hævet arne på hver side, der strækker sig udad to eller tre fødder. De tykke mure af sten pejs, og byder robust søger stenblokke, hvile på skorstenen. Over pejsen, et stort firkantet fordybning i stenen skaber et rum til placering af et stykke keramik eller en plante. Denne funktion giver liv til rummet, i forhold til en flad sten mur. Selvfølgelig behøver hele strukturen ikke være fremstillet af dyrket sten. Stenen simpelthen tilvejebringer en finer for mursten eller andet materiale, der anvendes til at bygge størstedelen af ​​pejsen.


relaterede artikler