Bedroom Udsmykning Idéer Brug antikke møbler

March 24

Bedroom Udsmykning Idéer Brug antikke møbler


Kvikke op soveværelse udsmykning idéer ved hjælp af antikke møbler til visuel tekstur og interesse. Opret selvstændige retreats med et strejf af fortiden for at forankre sanserne. Fotografier og personlige historier er de bedste måder at gøre dette til en gør-det-selv projekt. Kig efter et galleri af design fotos og mix-and-match soveværelse udsmykning idéer.

Land soveværelser

"Country Living" magasin præsenterer en web-serie kaldet "Hvordan du får den Look". En post på gæst soveværelser afslører et galleri af soveværelse udsmykning idéer, der integrerer antikviteter. Selvom det ikke er specielt beregnet til at fremhæve antikviteter, denne skjulte cache af ideer omfatter antikke flet, træ garderobeskabe, kommoder og bistro borde vævet ind soveværelse interiør. Oprettelse af en morgenmad krog ved hjælp antik, træ udskårne lænestole og en ny tabel stylet efter et antikt udseende giver en ny tilgang til soveværelse indretning.

Bedroom Design Billeder

Brug et enkelt foto til at udløse nye soveværelse udsmykning idéer, der omfatter brugen af ​​antikviteter ved at besøge Houzz på nettet. Fyldt med en sund tilførsel af fotografier, der beskriver indretning ideer, Houzz fokuserer på at blande gamle møbler med nye møbler. Find nye måder at vise antikke senge, garderobeskabe og tøffel stole. Tilmeld dig en Houzz konto og oprette idé bøger, modtage bistand og ideer fra andre hjem design entusiaster og dele udsmykning fotos. Faktureret som den svarer til at skære ud magasin fotos og oprette mapper af ideer og planer, Houzz giver sine brugere til at kommunikere deres soveværelse udsmykning idéer direkte med designere i deres område. Få hjælp til at finde den perfekte antikke for at soveværelse design.

Real Life Idéer

En del af Better Homes og Have Network (BHG), hjemmesiden Real Life Udsmykning præsenterer udsmykning idéer, historier og tips. Se historier og fotografier om udsmykning soveværelser, ved hjælp af antikviteter og indarbejde visse antikke stilarter i soveværelse indretning. Følg linket soveværelse indretning og opdage en række af billeder og ideer til at indsætte antikviteter i et soveværelse design. The Real Life Udsmykning hjemmeside indeholder links til andre BHG udsmykning sites, hvor flere soveværelse ideer venter.


relaterede artikler