Sådan genkender en tropisk Foliage Plant

September 20

Sådan genkender en tropisk Foliage Plant


Tropisk løv kommer i en bred vifte af arter, størrelser og farver, trives i regioner som Hawaii, sydøst Asien, Sydamerika og andre tropiske miljøer. Mange tropiske blade planter er meget store, lyse, smukke og til tider sjældne, ligesom orkideer. Når jeg forsøger at identificere en tropisk plante, det er nøglen til at fokusere på de karakteristika af blomster, blade og størrelse. Dette vil hjælpe dig med at genkende blomster i naturen, eller når at sammensætte en buket.

Instruktioner

1 Tryk og undersøge blade og stængler af løv. Fra konsekvent nedbør og fugtighed, blade og blomster på tropiske planter vokser i en række tykkelser, størrelser og farver, men som regel altid stor. Nogle blade har en læderagtig tekstur eller store vener eller mærkeligt formede kanter. For eksempel banan passionsfrugt plante har tykke, læderagtige blade, der er mørkegrønt og skinnende.

2 Undersøg formen af tropiske løv og blomster, som de er normalt store og brede. Nogle er formet som fugle (ligesom paradisfuglen plante) eller Heliconia (lyse blomster formet som krabber kløer).

3 Tæl antallet af kronblade på tropiske løv, som de fleste tropiske blomster har omkring fem til seks kronblade, såsom orkidé eller hibiscus. Tropiske blomster kan variere fra mindre end 1 inch bred til over 2 fod lang i den dybe jungle. Farverne i tropiske blomster er som regel helt lyse, fed og iøjnefaldende.

Farveskalaen omfatter fløde, nuancer af grønt, dyb eller lys rød, gul, koral, hot pink, fuchsia, indigo, lilla, blå og creme.

4 Undersøg formen på planteblade. Tropiske blade er almindeligt banan-formede, ovale eller runde. Farven kan variere fra meget let hvid-grøn til næsten sort grøn. Det hele afhænger af sorten, men tropiske blade er som regel brede og store eller skinny og meget lang.


relaterede artikler