Hvordan laver jeg en hjemmelavet sne Cab for en Sears Lawn Tractor?

August 10

Hvordan laver jeg en hjemmelavet sne Cab for en Sears Lawn Tractor?


En hjemmelavet sne kabine på din Sears ridning traktor er en forholdsvis enkel projekt at foretage, og tillader dig at komfortabelt pløje din indkørsel uanset vejret. Kabinen kan bygges ved hjælp af plexiglas og 2-by-4 tømmer til at holde byggeomkostningerne lav, men du skal huske at ventilere kabinen og frem for alt, undgå, at motoren udstødningsgas ind i førerhuset på traktoren. Det er bedst at undgå at gøre førerhuset en permanent installation, fordi Sears havetraktor hætter åben fra bagsiden af ​​hætten, og hætten kan ikke åbnes med førerhuset på plads.

Instruktioner

1 Mål traktorens bredde ved ydersiden af bagskærme at bestemme den nødvendige bredde af førerhuset du vil konstruere. Dernæst måle fra Sears traktorens bageste hitch frem til 3 inches foran rattet. Dette vil give dig den nødvendige længde for førerhuset. Endelig, sidde på traktorens sæde og måle bagfra hitch til lige over dit hoved. Dette vil give dig den nødvendige højde dimension du får brug for.

2 Skær træ, der vil gøre op for rammerne af førerhuset, begyndende med de stykker, der vil gøre op bredden af førerhuset. Det bedste sted at montere den bageste del af strukturen i førerhuset på en Sears traktor er på anhængertræk, og fastgør den forreste del af kabinen til traktorens hætte. Mål og skære fire stykker af 2-by-4 tømmer til bredden du besluttet, at førerhuset skal være.

3 Mål og skære to stykker af 2-by-4 tømmer til højden du målt fra anhængertræk til lige over dit hoved. Disse stykker vil passe sammen med pladerne skåret til bredden af ​​traktorens førerhus for at danne den bageste stel af førerhuset.

4 Konstruer bagstellet af førerhuset som et rektangel, sikring af tømmer sammen med træskruer, og derefter bore et enkelt bolt hul i bunden bord, så du kan bolt rammen til anhængertræk mount.

5 konstruere en anden ramme svarer til den første, der er så bred som det første billede, men er målt til den længde, du målt fra anhængertræk til lige foran rattet. Ved denne ramme stykke, fastgøre stykke krydsfiner til at tjene som tag, sikre det med træskruer. Hvis det er nødvendigt, trim kanterne af krydsfiner til at passe ved hjælp af et puslespil.

6 Construct forruden rammen ved hjælp af bredden måling samt højden måling fra toppen af traktorens hætte til den samlede højde måling, du fandt tidligere. Konstruer denne ramme på samme måde, som du bygget det første billede.

7 Læg et stykke plexiglas over forruden rammen og klippe det med stiksaven til størrelsen behov. Dernæst præ-bore huller langs kanten af ​​plexiglas, så man kan skrue den på plads. Når hullerne er boret, bruge træskruer at sikre plexiglas til rammen af ​​forruden.

8 Monter den bagerste ramme til traileren hage, og derefter vedhæfte tag rammen og forruden ramme sammen ved hjælp af træskruer. Med denne installeret, måles og tilskæres til at passe et stykke plexiglas for bagsiden af ​​førerhuset, og derefter montere det på plads med træskruer den samme måde som det blev forruden rammen. Når den er på plads, bore flere 1/2-inch huller i plexiglas nær toppen af ​​rammen for at tillade frisk luft ind i kabinen området.

9 Bor et hul gennem midten bund tømmer af forruden rammen og gennem hætten af traktoren. Sæt en skrue op gennem hullet og fastgør det på plads med en vingemøtrik, så den let kan fjernes, hvis du har brug for at servicere motoren.

10 Monter hængslerne til forruden rammen på begge sider af traktoren, så plexiglas vinduer vil svinge åben ligesom bildøre. Ét hængsel skal være på toppen af ​​rammen og en på bunden. Vedhæfte en krog lås til indersiden af ​​den bageste ramme på hver side, så man kan låsen plexiglas døre lukket.

11 Monter de resterende plexiglas til hængslerne med bolte og møtrikker, og derefter trimme plexiglas med en stiksav til at passe som en dør. Fastgør øje for låsekrogen til plexiglas døren ved at bore gennem plexiglas og derefter fastgøre den gevindskårne ende af øjet krog til døren med en møtrik for at fuldføre installationen af ​​førerhuset på traktoren.


relaterede artikler