Hvordan at reparere en Dent i et lukket aluminium Trailer

May 11

Aluminum anhængere kan have mange formål. De kan bruges til at transportere heste, biler, værktøjer eller landskabspleje udstyr. Fordi aluminium er en letvægts metal og ikke ruster så hurtigt som stål, det gør den ideel til trailer byggeri, hvilket reducerer belastningen for at øge brændstofeffektiviteten, og gør det længerevarende end andre metaller. Men i løbet af brug, kan en aluminium trailer bliver bulet. Snarere end at tage det til en auto Body Shop, kan du reparere dent selv.

Instruktioner

1 Fugt en klud i vand. Tør aluminium trailerens dent at få det fugtige.

2 Placer et stempel mod bule og tryk ned for at skabe sug.

3 Træk tilbage i stemplet at rette bule. Dette kan kræve flere forsøg. Hvis ineffektiv, fortsætte til Trin 4.

4 Placer en dåse komprimeret luft på jorden foran dig. Har en klud handy før du går videre.

5 Hold en varmepistol omkring 4 inches væk fra bule i aluminium trailer. Sæt det på den højeste indstilling, tænde den og bølge det over traileren bule.

6 Fjern varmepistol og hurtigt vende den komprimerede dåse luft på hovedet for at gøre kuldioxid inde i kan haste til sprøjten.

7 Spray bule straks at få mest kuldioxid på det. Kombinationen af ​​varme og carbondioxid vil få dent at springe ud. Hvis det ikke springer ud med det samme, skubbe bule fra den modsatte side med en klud, mens aluminium er stadig bløde fra at blive opvarmet.


relaterede artikler