Hvordan virker Sikringsanlæg Tæppefliser arbejde?

April 28

Hvordan virker Sikringsanlæg Tæppefliser arbejde?

Hvad er de?

Lavet af nylonfibre og normalt fremstillet i 18 af 18 tomme firkanter, sikringsanlæg tæppefliser kommer i mange forskellige tykkelser og farver.
Sikringsanlæg tæppefliser adskiller sig fra traditionelle tæpper på flere måder. For startere, tæppefliser er nemmere at installere, lindre boligejer af byrden af ​​dimensionering, strække og imødekommende transport af en stor rulle tæpper. Sikringsanlæg tæppefliser eliminere også behovet for at installere en separat polstring i cement og trægulve, på grund af en klæbrig opbakning, der tilføjer dæmpning sammen med trækkraft.

Hvordan fungerer de?

Bølgeformet ydre kanter tillader tæppefliser at låse sammen stramt, danner en søm, der er næsten helt målbart når alle stykker af fliser er på plads. Konceptet ligner, at en overdimensioneret puslespil, med en enkelt forskel. Alle brikkerne passer sammen ligeligt på alle sider, hvilket eliminerer behovet for at bekymre sig om fejl. Selvom værelse målinger er en nødvendighed for at være sikker på, at de rette antal fliser er købt, mangler placering kompleksiteten der installatører ofte med rullet tæpper. Præparater er normalt begrænset til grundig rengøring af det underliggende gulv. De falstagsten derefter installeret startende fra det ene hjørne af lokalet, der arbejder i en udadgående måde, indtil hele rummet er dækket. Overskydende tæpper på en af ​​kanterne kan let fjernes med en skarp kniv.

Fordele

I modsætning til den gennemsnitlige tæpper installeres fra en bulk rulle, sikringsanlæg tæppefliser tilbyde alsidighed fjernelse og udskiftning et felt ad gangen. Slidte eller beskadigede fliser kan udskiftes uden ekstra omkostninger for at erstatte hele gulvtæppet. Sikringsanlæg tæppefliser eliminere også behovet for rodet lim. Det sikringsanlæg skaber en stram obligation, der er resistent over for strække eller flytte.

Indkøb Rådgivning

Ved installation sikringsanlæg tæppefliser er det vigtigt at købe en smule mere, end du bliver nødt til at dække hele rummet. Du bør have nogle ekstra fliser gemt til udskiftning, hvis behovet opstår. Tæppefliser er fremstillet i løs vægt, og forskellige batches af tæpper fliser kan identificeres som den samme farve, men variere lidt i kontrast eller nuance. Når købes separat, er det almindeligt for en forbruger ikke at lægge mærke til de farveforskelle, indtil den nye flise vises langs den ældre. Derfor er det også vigtigt at notere batchnummer af de købte tæppefliser, hvis producenten skal kontaktes med hensyn til at købe flere brikker fra en bestemt farvestof masse.


relaterede artikler