Sådan Beregn Power of en hydraulisk cylinder

January 1

Sådan Beregn Power of en hydraulisk cylinder


Den primære funktion af hydraulik er at give stor opformering af kraft, der er let overføres med relativt små mekaniske komponenter. En hydraulisk cylinder kan give mange tons kraft ved lave til moderate hastigheder, sammenlignet med en pneumatisk cylinder, som er bedre til at give lav til medium kræfter ved høje til moderate hastigheder, henholdsvis. Den empiriske produkt af kraft og hastighed er magt. Beregning af sande magt en hydraulisk cylinder kræver begge variabler.

Instruktioner

Power-Out Metode

1 Bestem tilvejebringes af cylinderen. For eksempel, hvis en 2-tommers diameter hydraulikcylinder løfte en ladning blev leveret med 3.000 pounds per square inch (psi) af hydraulisk tryk, ville først beregne arealet af stemplet i den hydrauliske cylinder for at bestemme den samlede hydrauliske kraft.

Formlen for cirkulære område er pi gange radius potens. Gang 3,1416 gange en kvadreret, eller 3,1416 kvadratmeter inches (sq.in.). Multiplicere 3000 psi gange 3,1416 sq. I. Vil være lig med omkring 9425 pounds af lineære tilvejebragt af cylinderen.

2 bestemme hastigheden af cylinderen, enten fra gravemaskine specifikationer eller ved eksperimentel måling. I dette eksempel cylinderen skubber ved en hastighed på 0,5 feet per sekund under let de 9,425 pounds af kraft.

3 Gang cylinderens kraft af sin produktion hastighed for at bestemme dens effekt i mund-pounds per sekund. 9,425 pounds af kraft gange 0,5 fod per sekund er lig 4,712.5 mund-pounds af arbejde per sekund.

4 Konverter til de ønskede endelige tekniske enheder. Divider mund-pounds-per-sekund arbejde ved 550-mund-pounds-per-sekund-per-hestekræfter til at beregne hestekræfter (hk). 4712,5 divideret med 550 lig 8,57 hk. Hvis kilowatt ønskes i stedet, multipliceres hestekræfter tal med 0,7457 for at give 6.39 kilowatt strøm.

Power-Input Method

5 Mål den elektriske effekt, der forbruges af den elektrisk drevne hydraulisk pumpe motor mens den hydrauliske cylinder er at løfte lasten til at bestemme system tab. Hvis en kilowatt meter indikerer, at pumpemotoren magt-anvendelse sats er 8,45 kilowatt (11,33 hestekræfter), mens cylinderen er at levere de 9,425 pounds af kraft ved 0,5-fødder-per-sekund hastighed, så strømmen går ind i systemet, der er ikke kommer tilbage ud på cylinderen. Denne magt tab skyldes tab fra hydrauliske olie flow restriktioner, glidende friktion i cylinderen, og friktion og elektriske tab inden pumpen og motoren.

6 Beregn systemets effektivitet. Opdeling 6.39 kW leveret af cylinderen, ved 8,45 kilowatt-timer, der leveres til pumpen multipliceret med 100 procent, fastslår, at 75,6 procent af den energi, der tilføres til elevatoren bliver omdannet til nyttige løftearbejde. Dette er en rimelig effektivitet tal for maskiner.

7 Brug dit beregnede maskine effektivitet til at beregne cylinderens effekt baseret på el-input. Hvis elevatoren bruger hjælpeprogrammet el på den øjeblikkelige hastighed på 9,64 kilowatt, mens du løfter en last med eksemplet cylinder, formere 9,64 ved 75,6 procent beregnet maskine effektivitet til at give 7,28 kilowatt (9,76 hestekræfter) af magten faktisk leveret af cylinderen. Hvis dens hastighed er 0,5 feet per sekund, er cylinderen løfte en tungere 10.737 pund belastning denne gang (7,28-kilowatt divideret med 6.39-kilowatt gange den oprindelige 9425-pund belastning). Jo større strømforbrug sats er indikativ for større vægt.

TIPS

  • Brug hydraulik for store kræfter på moderate hastigheder og pneumatik for lavere kræfter ved større hastigheder.
  • Konstant overvågning maskine effektivitet hjælper med at holde strømslugende udstyr driftsomkostninger under kontrol.
  • Hydraulik kan producere belastningskræfterne og skal betjenes med forsigtighed for at undgå skader.
  • Brug altid beskyttelsesbriller, når der arbejdes med hydraulik.

relaterede artikler