Hvordan at genfremstille Skabe med en fransk land Look

September 25

Hvordan at genfremstille Skabe med en fransk land Look


Den franske land look er nemt og billigt at skabe ved malerarbejde dine eksisterende køkkenskabe. For en endnu mere landdistrikterne, antik look, kan du nød maling job, enten ved at anvende knitren maling eller ved at lægge farver og derefter slibning dem, så skabene synes at have været udsat for virkningerne af vejr og tunge forbrug gennem mange årtier. Udskift inventar såsom moderne skuffe håndtag med rustikke knapper og anløbne messing trækker til at komplimentere dette look. Sidste hånd kan være toile-de-jouy mønstrede gardiner og mel-sack viskestykker.

Instruktioner

1 Fjern døre fra skabene på deres hængsler med en skruetrækker.

2 Fjern hardware fra dørene, gemme skruerne, så du kan vedhæfte hængslerne senere.

3 Sand skabene og døre inde og ud til ru dem op, hvilket giver primeren en overflade, som det kan klæbe.

4 Mal skabe og døre med en base lag primer. Brug en lille rulle eller en pensel til at dække alle overflader jævnt. Lad primeren tørre efter anvisningerne på Kan maling; dette kan tage mellem tre og 24 timer.

5 Mal det første lag med en pensel eller rulle. Brug en pensel for en mere rustik, håndmalet udseende; bruge en rulle for hurtigere dækning. Tillad malingen tørre helt, mellem tre og 24 timer.

6 Påfør et andet lag maling hvis det er nødvendigt for at sikre en solid, jævn dækning. Tillad malingen tørre.

7 Påfør en top coat i finish, der fremkalder det udseende, du vil oprette. Brug en knitren finish for et alvorligt forvitret look, eller en lysere nuance af basen coat omkring kanterne af kabinetter til en sol-bleget look. Brug en kontrasterende top coat, hvis du planlægger at sand dele af maling job kraftigt at afsløre base coat, hvilket skaber en dramatisk, legende effekt.

8 Distress skabene. Skrab og sand dem til at gøre det muligt for base coat for at vise gennem de øverste lag. Sand kanterne af skabe og døre for at simulere naturlig slitage. Skrab kabinetter med nogen lidt svært objekt, såsom en spackle spreder eller en længde på kæde, nicking deres overflader, indtil du opnår den voldsramte effekt, du ønsker. Vær kreativ; du kan altid male skabene, hvis du overdrive forvitring.

9 Påfør et lag af træ voks ved at gnide det i en cirkulær bevægelse med en ren viskestykke til at forsegle maling job og gøre det modstandsdygtigt over for fingeraftryk og fugtskader.

TIPS

  • Vælg farver stemningsfulde af det franske landskab. Cremer, lys til gyldne gule, kornblomst blå og salvie grøn er alle store kandidater til dette look. Prøv poppy rød for en moderne, men passende spin på denne stil.

relaterede artikler